Έκκληση για αιμοδοσία από την ΠΑΕ Άρης (pic)

Έκκληση για αιμοδοσία από την ΠΑΕ Άρης (pic)

Τα αποθέματα μειώνονται και οι κίτρινοι ενημέρωσαν το κοινό για τη λειτουργία του Κέντρου Αίματος του ΑΧΕΠΑ μέσα στη ΔΕΘ.

Τη σημαντική πρωτοβουλία να προωθήσει την αιμοδοσία σε μια δύσκολη περίοδο, που τα αποθέματα λιγοστεύουν δραματικά, πήρε η ΠΑΕ Άρης.

Συγκεκριμένα, κάλεσε τον κόσμο να επισκεφτεί την Αίθουσα Αιμοδοσίας εντός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για να συμμετέχει στην προσπάθεια, που οργανώνει το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Η ενημέρωση των κίτρινων για το νέο ωράριο αναφέρει τα εξής:

«ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΧΕΠΑ – ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Θ.

(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ)

Με τα αποθέματα αίματος να στερεύουν επικίνδυνα και για λόγους καλύτερης εξυπηρέτησης, από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020, στην Αίθουσα Αιμοδοσίας, που λειτουργεί εντός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα ισχύει το παρακάτω ωράριο προσέλευσης αιμοδοτών:

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 8:30-20:00

Τετάρτη: 10:30-20:00

Σάββατο, Κυριακή, Αργίες: 8:30-13:30

Οι ανάγκες μετάγγισης των ασθενών δεν μπορούν να περιμένουν!

Περιμένουμε, λοιπόν, εσάς και σας παρακαλούμε να διαδώσετε το μήνυμα!

ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

📍ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΧΕΠΑ – ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Θ. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ) 📝 Με τα αποθέματα αίματος να στερεύουν επικίνδυνα και για λόγους καλύτερης εξυπηρέτησης, από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020, στην Αίθουσα Αιμοδοσίας, που λειτουργεί εντός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα ισχύει το παρακάτω ωράριο προσέλευσης αιμοδοτών: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 8:30-20:00 Τετάρτη: 10:30-20:00 Σάββατο, Κυριακή, Αργίες: 8:30-13:30 Οι ανάγκες μετάγγισης των ασθενών δεν μπορούν να περιμένουν! 📣 Περιμένουμε, λοιπόν, εσάς και σας παρακαλούμε να διαδώσετε το μήνυμα! ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ! 💛🖤🙏🏥🚑 #ARISFC #ARISFamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ