ΠΑΟΚ: Τα σενάρια επιστροφής του Βρύζα και η… αποτυχία του γραφείου του

ΠΑΟΚ: Τα σενάρια επιστροφής του Βρύζα και η… αποτυχία του γραφείου του

Ο Ζήσης Βρύζας είναι πιθανό να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τον ΠΑΟΚ, καθώς ήδη φαίνεται να συνεργάζεται μαζί του. την ίδια ώρα που αδυνατεί να βρει παίκτες για το γραφείο μάνατζερ που έχει ανοίξει.

Δεν προλαβαίνει να ανοίξει το ένα… μέτωπο ο Ζήσης Βρύζας, έρχεται να προστεθεί κι άλλο. Και μετά το γραφείο μάνατζερ που διαθέτει εδώ και κάποιο διάστημα στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Ντίνο Διαμαντόπουλο, έρχοναι να προστεθούν τα σενάρια επιστροφής του στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ΠΑΟΚ και Βρύζας σκέφτονται το ενδεχόμενο να συνεργαστούν και πάλι, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να αναλαμβάνει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην ομάδα και τις φήμες να αυξάνονται μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερο.

Αν ο Βρύζας δεχτεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ και αποφασίσει να επιστρέψει, δύσκολα θα συνεχίσει να δουλεύει και ως ατζέντης, τουλάχιστον τυπικά.

Ετσι κι αλλιώς στον συγκεκριμένο τομέα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα έως τώρα και τα πράγματα δεν πηγαίνουν όσο καλά θα περίμενε στο ξεκίνημα του εγχειρήματος. Οι παίκτες δεν προτιμούν το γραφείο των Βρύζα – Διαμαντόπουλου, καθώς θεωρούν ότι θα είναι… δεμένοι στον ΠΑΟΚ, λόγω της εξαιρετικής σχέσης που διατηρεί ο Βρύζας με την οικογένεια Σαββίδη.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο πρώην Έλληνας επιθετικός έχει αποτύχει να πάρει ακόμα και παίκτες από την ακαδημία του ΠΑΟΚ, παρά το… κανάλι που έχει με τη διοίκηση. Οι ποδοσφαιριστές δεν τολμούν να υπογράψουν με κάποιον που βρίσκεται τόσο κοντά στον Ιβάν Σαββίδη, θέλοντας να έχουν το δικαίωμα της επιλογής και όχι να βρεθούν προ τετελεσμένων γεγονότων στην καριέρα τους.

Οι περισσότεροι, δε, γνωρίζουν πως ο Βρύζας ήδη βρίσκεται σε διαδικασία εξεύρεσης ομάδων για τους παίκτες που αυτή τη στιγμή δεν υπολογίζονται από τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ