Δημάτος: «Υπόκλιση και σεβασμός για τον κ. Τσιόδρα» (pic)

Δημάτος: «Υπόκλιση και σεβασμός για τον κ. Τσιόδρα» (pic)

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ υποκλίθηκε στον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, για τον τρόπο που χειρίζεται την δύσκολη κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Η χώρα μας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με την εξάπλωση του κορωνοϊού να έχει προκαλέσει πολλά και σημαντικά προβλήματα.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα συνεχώς αυξάνονται, με τους ανθρώπους που χειρίζονται την κατάσταση και ειδικά τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού στην ελληνική επικράτεια.

Ενας άνθρωπος – υπόδειγμα, που αξίζει τον σεβασμό και την υπόκλιση όλων των Ελλήνων. Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμα που ανέβασε στα social media ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, ο οποίος εκθείασε τον κ. Τσιόδρα για τον τρόπο που χειρίζεται την κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Συγεκριμένα, ανέφερε: «Αυτός ο άνθρωπος σίγουρα είναι Έλληνας; Και αν ναι πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο ή τον κατασκευάσαμε; Ζει πραγματικά ανάμεσά μας; Αποτελεί όντως επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης λόγω κορονοϊού ή επιβλήθηκε από… ξένες δυνάμεις; Ακόμα και αν δεν υπήρχε ο Σωτήρης Τσιόδρας θα έπρεπε να τον ανακαλύψουμε! Μόνο υπόκλιση και σεβασμός για αυτόν τον άνθρωπο…».

Αυτός ο άνθρωπος σίγουρα είναι Έλληνας; Και αν ναι πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο ή τον κατασκευάσαμε; Ζει πραγματικά…

Δημοσιεύτηκε από Andreas Dimatos στις Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ