Τα ρούβλια είναι πολλά: Σιχάματα και εν μέσω πανδημίας…

Τα ρούβλια είναι πολλά: Σιχάματα και εν μέσω πανδημίας…

Οι υπάλληλοι του Ιβάν δεν σέβονται ούτε καν την περίσταση. Οι Λαλάκηδες μιμήθηκαν τον… Γκέμπελς σε ένα ρεσιτάλ ξεφτίλας. Αυτοί που πανηγυρίζουν για τον κορωνοϊό ελπίζοντας πως ο Ολυμπιακός που τους πονά δεν θα μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα…

Πόσο πιο χαμηλά άραγε θα πάνε τα ανθρωπόμορφα ερπετά που εκτελούν «συμβόλαια θανάτου» με τα πληκτρολόγια τους; Τα τελευταία χρόνια άλλωστε όπου πήραν τα ρούβλια στα χέρια τους έδειξαν έτοιμοι και ικανά για τα πάντα.

Χωρίς τσίπα, χωρίς ίχνος ντροπής! Σιχάματα. Που δεν σταματούν πουθενά για ένα μάτσο ρούβλια. Σιχάματα. Που ακόμη και τώρα που ολόκληρη η ανθρωπότητα προσπαθεί να νικήσει τον αόρατο εχθρό πανηγυρίζουν καθώς βλέπουν μπροστά τους μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μην πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι αυτοί παρακαλούν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση! Και δεν διστάζουν να το λένε και δημόσια! Να μιλάνε για… παύλες με ικανοποίηση, με χαρά, με ευχή για να συμβεί αυτό. Αυτοί που διασύρθηκαν σε όλα τα επίπεδα φέτος. Στο χορτάρι από την ομάδα του Μαρτίνς, στα δικαστήρια από το δικηγορικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Αυτοί που παραβίασαν κάθε κανόνα και δεν έχουν υποβιβαστεί απλά και μόνο από την φωτογραφική τροπολογία της Κυβέρνησης που έκανε πίσω στις απειλές του αφεντικού τους. Του Ιβάν Σαββίδη που θεωρεί πως στην Ελλάδα μπορεί να κάνει ότι έκαναν στην πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση. Να αγοράζουν ομάδες όπως αγόρασε την Ξάνθη, να αγοράζει μίντια απλά και μόνο για να σπιλώνει συνειδήσεις.

Ρεσιτάλ ξεφτίλας είχαμε και χθες από τους υπάλληλους του Ιβάν, τους Λαλάκηδες που μαζεύτηκαν όλοι μαζί να μιλήσουν για την… παύλα. Σε ένα ρεσιτάλ Γκεμπελισμού οι άνθρωποι αυτοί έκαναν χωρίς ντροπή, χωρίς τσίπα, το άσπρο – μαύρο επιδιώκοντας να στοχοποιήσουν για άλλη μια φορά τον Ολυμπιακό.

Τον Ολυμπιακό που τελείωσε πρώτο και με διαφορά στην κανονική περίοδο και ελπίζει πως θα μπορέσει στα πλέι οφ να τελειώσει την δουλειά και να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Γιατί λένε οι σιχαμένοι, σκέφτεται ο Ολυμπιακός τον τίτλο; Όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη σκέφτεται τι θα γίνει με την φετινή σεζόν, πόσο σημαντικό είναι να τελειώσει, αλλά οι υπάλληλοι του Ιβάν πρέπει να πουν και να γράψουν για παύλες ελπίζοντας στην εξάπλωση του κορωνοϊού! Τα σιχάματα αυτά ελπίζουν να συνεχιστεί αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση!

Να έχουμε κόσμο στα νοσοκομεία, να έχουμε τον κόσμο στα σπίτια του, να νεκρώσουν τα πάντα, να διαλυθεί η οικονομία, να διαλυθεί ο τουρισμός μας, να έχουμε νεκρούς! Γιατί; Για να μην ολοκληρωθεί η σεζόν και για να μπορέσουν οι ομάδες του ΠΑΟΚ μαζί με την «δικιά τους» ΕΠΟ να ακυρώσουν το πρωτάθλημα, μόνο και μόνο για να μην το πάρει ο Ολυμπιακός!

Και το ζητούμενο είναι, αυτοί ήταν είναι και θα είναι σιχάματα και ερπετά. Δεν υπάρχει κανείς σε αυτή την χώρα για να επέμβει, να τιμωρήσει παραδειγματικά τους σιχαμένους που εύχονται να καταστραφεί η χώρα απλά και μόνο γιατί ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ