ΠΑΟΚ: H φημολογία περί επιστροφής Βρύζα είναι αποκύημα φαντασίας

ΠΑΟΚ: H φημολογία περί επιστροφής Βρύζα είναι αποκύημα φαντασίας

Η έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα με την ενασχόληση του Ζήση Βρύζα και πάλι με την ομάδα του ΠΑΟΚ είναι μια επινόηση που δεν έχει βάση λογική.

Τα πρώτα αρνητικά συμπτώματα από το «Μένουμε Σπίτι» άρχισαν να φαίνονται στους πολίτες και ειδικά στους Έλληνες που είχαν μάθει να είναι πιο ελεύθεροι και ανέμελοι. Ο καθένας μας προσπαθεί να περάσει δημιουργικά το 24ωρο του στην κατοικία του μαζί με την οικογένεια του. Κάποιοι άρχισαν τη μαγειρική, άλλοι την γυμναστική, ενώ όλοι μας σερφάρουμε ατελείωτες ώρες στο internet προσπαθώντας να μάθουμε αν η χλωροκίνη θα βοηθήσει να καταπολεμηθεί ο Covid-19. Υπάρχει και μια μικρή μερίδα ατόμων που στην αναζήτηση θεμάτων επιστρατεύουν την φαντασία τους η οποία φαίνεται πως καλπάζει. Έτσι λοιπόν επινόησαν ένα σενάριο που έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από την στιγμή που οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον Μάριο Μπράνκο θα χωρίσουν το καλοκαίρι, αποφάσισαν να ρίξουν μια ζαριά με την πεποίθηση ότι αυτή θα τους κάτσει και θα είναι εξάρες. Επανέφεραν στο προσκήνιο ένα όνομα γνωστό στην Ασπρόμαυροι οικογένεια. Υποστηρίζοντας πως ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά να επαναφέρει στον ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα στο αγωνιστικό τμήμα τον Ζήση Βρύζα. Δίνοντας του τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή. Σε μια εποχή που οι αθλητικές ειδήσεις βγαίνουν με το σταγονόμετρο ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ενεργοποιούσε το ΠΑΟΚτσήδικο κοινό που στην παρούσα φάση έχει το μυαλό του στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και γενικώς σε όλη την υφήλιο. Η ζαριά όμως δεν τους έκατσε και αντί για 6αρες ήρθε ασσόδυο.

Στον ΠΑΟΚ δεν σκέφτηκαν ποτέ να επαναφέρουν στις τάξεις της ομάδας ένα δικό τους παιδί που τίμησε και υπηρέτησε τους Ασπρόμαυρους από διάφορα πόστα. Μπορεί οι σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον Ζήση Βρύζα να είναι αρκετά φιλικές όμως ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας δεν θα έπαιρνε μια τέτοια απόφαση που θα ήταν πισωγύρισμα για το σωματείο. Έχω την εντύπωση πως ακόμα και ο Βρύζας δεν θα το ήθελε καθώς εδώ και κάποιους μήνες έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια ως ατζέντης παικτών.

Ούτε φυσικά θα του ανατεθεί , κάποιος ρόλος σύντομος, αυτός του ενδιαμέσου για να τρέξει κάποιες υποθέσεις της ομάδας μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μάριο Μπράνκο. Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του αναζητούν ή θα αναζητήσουν έναν άνθρωπο που με το καλημέρα θα βοηθήσει το σωματείο στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών, αλλά και στις περιβόητες πωλήσεις που περιμένουν στην Τούμπα από την περσινή χρονιά. Η διακοπή που υπάρχει στο πρωτάθλημα, όπως είπε και ο ομογενής επιχειρηματίας είναι σύμμαχος για τους Ασπρόμαυρους στην προσπάθεια που θα κάνουν για να μπουν οι βάσεις για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ