Παναθηναϊκός: Επικοινώνησε με Βαγιαννίδη ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Επικοινώνησε με Βαγιαννίδη ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε με την πλευρά του Βαγιαννίδη σχετικά με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ο κορωνοϊός έχει πάει πολλές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό πίσω, αφού δεν υπάρχουν ούτε αγωνιστικές υποχρεώσεις, ούτε προπονήσεις, αλλά ούτε και επαφές για την επόμενη σεζόν.

Παρόλα αυτά, ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε με την πλευρά του Βαγιαννίδη, με τον οποίο υπήρχαν επαφές για νέο συμβόλαιο αλλά «πάγωσαν» φυσιολογικά λόγω της έξαρσης της πανδημίας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επικοινωνία με τον νεαρό παίκτη διευκρινίζοντάς του ότι δεν έχει αλλάξει κάτι απλώς λόγω της πανδημίας το ραντεβού των δύο πλευρών για την ανανέωση του συμβολαίου του θα μεταφερθεί μετά το πέρας της κρίσεως. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μίλησε με την οικογένεια του παίκτη και είπε ότι «λόγω της πανδημίας δεν μπορούμε να τα πούμε από κοντά και όταν περάσει με το καλό θα κάνουμε το ραντεβού».

Αυτή η επικοινωνία δείχνει, ότι η ανανέωση του συμβολαίου του Βαγιαννίδη είναι από τις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού μόλις επιστρέψει η κανονικότητα τόσο στον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως στον κόσμο, όπου ο κορωνοϊός έχει «γονατίσει» τα πάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ