Οριστικό: Με 6.000.000 € πωλείται ο Γιαννούλης

Οριστικό: Με 6.000.000 € πωλείται ο Γιαννούλης

Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να πει το «ναι» στην επίσημη πρόταση που έχει στα χέρια του και ο Γιαννούλης περιμένει το «ελεύθερο» για να συζητήσει με την... επόμενη ομάδα του.

Από χθες to10.gr αναφέρθηκε αναλυτικά στον τρόπο και τον λόγο που ο ΠΑΟΚ είναι πιθανό να γλιτώσει μια μεγαλύτερη τιμωρία από την UEFA, αναφορικά με τις μεγάλες αποκλίσεις που παρουσιάζει στον ισολογισμό του, αναφορικά με τα έσοδα και τα έξοδα. Λόγω κορωνοϊού η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα κάνει τα… στραβά μάτια σε κάποιες περιπτώσεις και θα είναι πιο διαλλακτική. Αλλά ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος από τον τελευταίο έλεγχο που του έγινε, να εμφανίσει έσοδα ύψους 10.000.000 € από πωλήσεις. Και αυτό δεν είναι προς διαπραγμάτευση.

Εδώ και καιρό έχει καταστεί σαφές ότι ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε συζητήσεις με ξένους συλλόγους για να προχωρήσει στην πώληση ορισμένων εκ των παικτών του, που μπορούν να «πιάσουν» καλή τιμή στην αγορά. Και από τη στιγμή που ο Λέο Ζαμπά είναι τραυματίας και ακόμη δεν έχει καταφέρει να επανακάμψει, ο… κλήρος πέφτει στον Δημήτρη Γιαννούλη. Το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του Δικεφάλου. Και αυτό για το οποίο υπάρχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Οι πληροφορίες της στήλης για το μέλλον του Γιαννούλη είναι συγκεκριμένες. Ο ΠΑΟΚ έως τον Ιανουάριο δεν είχε καταφέρει να βρει πρόταση πάνω από 4.5 εκατ. ευρώ για να δώσει τον αριστερό του μπακ. Ακόμη και η κρούση που έγινε στη Νάπολι από ατζέντηδες που λειτουργούσαν για λογαριασμό της διοίκησης Σαββίδη, δεν έπεισε τους Ιταλούς να φτάσουν στο ποσό που ήθελε ο Δικέφαλος για να πει το «ναι».

Ποιο είναι αυτό το ποσό; Ο ΠΑΟΚ θέλει 6.000.000 € για να δώσει τον Γιαννούλη. Στην αρχή ζητούσε σχεδόν τα διπλάσια, αλλά αποδείχθηκε ότι ακόμη και τα μισά είναι πρόβλημα να τα βρει. Μεγάλο πρόβλημα. Και για αυτόν τον λόγο «έπεσε». Με αποτέλεσμα να έχει ήδη βρεθεί ο… αγοραστής και οι επαφές να βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Και αυτό δεν σηκώνει αμφισβήτηση, ούτε… διαψεύσεις. Αλλωστε η στήλη έχει πολλάκις αποδείξει ότι τα Fake News τα αφήνει για άλλους.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε τελικό στάδιο συζητήσεων με την ομάδα που θέλει να αποκτήσει τον Γιαννούλη για το καλοκαίρι. Μάλιστα, στη συζήτηση έχει εμπλακεί και η Μαρία Γκοντσάρεβα. Το πρόσωπο που χειρίζεται τα οικονομικά του ΠΑΟΚ. Και οι συζητήσεις αφορούν, πλέον, τον τρόπο κατάθεσης των χρημάτων. Και το χρονικό διάστημα στο οποίο θα ολοκληρωθεί η αποπληρωμή.

Ο ίδιος ο Γιαννούλης είναι απολύτως ενήμερος για όσα συμβαίνουν. Και περιμένει ενημέρωση, ώστε να ξεκινήσει και ο ίδιος τις επαφές με την εν δυνάμει νέα ομάδα του. Με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο παίκτης είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα και μία ομάδα που δείχνει ότι τον υπολογίζει και τον προορίζει για βασικό.

Ποια είναι η ομάδα; Αυτό θα το αποκαλύψουμε εν ευθέτω χρόνω. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Γιαννούλης πρέπει να θεωρείται δεδομένο, πλέον, ότι θα γίνει η αρχή των… δυτικών πωλήσεων για τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ