Κορωνοϊός: Απαγορεύτηκε η επιστροφή του Σουντανί στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Απαγορεύτηκε η επιστροφή του Σουντανί στην Ελλάδα

Ο Χιλάλ Σουντανί παραμένει στο Ζάγκρεμπ, καθώς του απαγορεύτηκε να μπει σε αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού σε διεθνές επίπεδο.

Ο Χιλάλ Σουντανί βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, όπου συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Λίγες βδομάδες μετά την επέμβαση του και ενώ προχωράει η αποκατάσταση του, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού το πρόγραμμά του.

Όπως γράφει το «Φως των Σπορ» όμως, στον Αλγερινό φορ απαγορεύτηκε να μπει σε αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού σε διεθνές επίπεδο.

Έτσι ο Σουντανί παραμένει αναγκαστικά στο Ζάγκρεμπ όπου και θα προχωρήσει με την αποθεραπεία του έως ότου του επιτραπεί και πάλι η επιστροφή στη χώρα μας. Όσον αφορά την πορεία του μετά τον τραυματισμό του, ο Αλγερινός τα πηγαίνει πολύ καλά ωστόσο ακόμα είναι άγνωστο πότε θα καταφέρει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί, διότι πρόκειται για δύσκολο τραυματισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ