Σαββίδης: Δωρεάν μηχανήματα σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο

Σαββίδης: Δωρεάν μηχανήματα σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο

Ο Ιβάν Σαββίδης θα προχωρήσει σε δωρεά μηχανημάτων και άλλων αναγκαίων πραγμάτων για την διαχείριση της κρίσης σε νοσοκομείο στην Κύπρο, αλλά και στο ΑΧΕΠΑ.

Για άλλη μια φορά η οικογένεια Σαββίδη θα στηρίξει την προσπάθεια που κάνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Ο διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου, όπως είναι ήδη γνωστό έχει συμβάλει τα μέγιστα στην Ωτορινολαρυγγολογική κλινική του νοσοκομείου με την αγορά καινούργιων μηχανημάτων ενώ ενισχύει οικονομικά και την Παιδοογκολογική Πτέρυγα του ΑΧΕΠΑ.

Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την απόφαση να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται στο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και τη μεγάλη μάχη για τον κορωνοϊό. Σήμερα σε επικοινωνία που είχε με τους συνεργάτες του έδωσε εντολή να καταγράψουν τις αυξημένες ανάγκες του ΑΧΕΠΑ και να προχωρήσουν σε δωρεά μηχανημάτων για τις ΜΕΘ και άλλων αναγκαίων πραγμάτων για την διαχείριση της κρίσης.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου εκτός από το ΑΧΕΠΑ θα στηρίξει οικονομικά και ένα ακόμα νοσοκομείο αυτή τη φορά στην Κύπρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ