«Στη λίστα της Μπέτις ο Σα»

«Στη λίστα της Μπέτις ο Σα»

Οι Ισπανοί γράφουν ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μπέτις - Ποιος είναι ο ρόλος του Γουίλιαμ Καρβάλιο στο «φλερτ» των Ανδαλουσιάνων με τον Ιβηρα κίπερ!

Στο στόχαστρο της Μπέτις φέρεται να βρίσκεται ο Ζοσέ Σα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ από την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, το «estadiodeportivo» σε σημερινό του δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού βρίσκεται στη λίστα των Ανδαλουσιάνων, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τον Ιβηρα πορτιέρο από τις περσινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το Europa Europa League.

Η ισπανική ιστοσελίδα επισημαίνει ότι οι άνθρωποι της Μπέτις έχουν ξεχωρίσει δύο τερματοφύλακες. Ο ένας είναι ο πορτιέρο του Ολυμπιακού και ο άλλος τον Ρουί Σίλβα που αγωνίζεται στη Γρανάδα.

Παράλληλα, παρουσιάζουν όλο το βιογραφικό του Ζοσέ Σα, ενώ επισημαίνουν ότι ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι τον αγόρασε από την Πόρτο έναντι 2.5 εκατ. ευρώ, με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα να υπογράφει συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Οι Ισπανοί μάλιστα βάζουν στο… κόλπο και τον συμπατριώτη του Ζοσέ Σα, Γουίλιαμ Καρβάλιο, ο οποίος αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Μπέτις και όπως τονίζουν χαρακτηριστικά λέει τα καλύτερα για τον 27χρονο πορτιέρο!

Στο δημοσίευμα επισημαίνουν ότι οι δύο παίκτες έχουν πολύ καλές σχέσεις, καθώς εκτός από συμπατριώτες είναι και πολύ καλοί φίλοι, με τον Γουίλιαμ Καρβάλιο να είναι ο… μεσάζοντας στο «φλερτ» της Μπέτις με τον πορτιέρο του Ολυμπιακού.

Οπως προαναφέραμε, ωστόσο, ο Ζοσέ Σα δεσμεύεται με την ομάδα του Πειραιά με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για να τον αγοράσει οποιαδήποτε ομάδα θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει τα «θέλω» των Πειραιωτών.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας άλλωστε είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της εξαιρετικής πορείας του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον Σα να έχει καταγράψει φέτος 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Στα 24 από τα 41 ματς μάλιστα κράτησε ανέπαφη την εστία του, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να έχει την καλύτερη άμυνα στην Ελλάδα με διαφορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ