Παναθηναϊκός: Κινείται για δυο εξτρέμ

Παναθηναϊκός: Κινείται για δυο εξτρέμ

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση τουλάχιστον δυο ακραίων επιθετικών το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο κορωνοϊός και όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με την καραντίνα έχουν αφήσει πίσω τα πάντα στον Παναθηναϊκό. Όπως είναι λογικό λοιπόν έχει μείνει πίσω και ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν, παρόλα αυτά ο Τσάβι Ρόκα προσπαθεί να είναι σε επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να απασχολήσουν το τριφύλλι.

Προτεραιότητα λοιπόν για τους πράσινους ενόψει του καλοκαιριού φαίνεται ότι αποτελεί η απόκτηση τουλάχιστον δυο εξτρέμ ικανών τόσο στη δημιουργία αλλά και στην εκτέλεση.

Μοναδικός σίγουρος από το ρόστερ για την προσεχή περίοδο σε αυτή τη θέση είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, διότι ο Μπεκ αναμένεται να αποχωρήσει, το ίδιο και ο Μολό, ενώ ο Νάγκι με όσα έχει δείξει μέχρι τώρα μοιάζει δύσκολο να δοθούν 800.000 για την αγορά του. Από εκεί και πέρα ο Δώνης έκανε «πατέντες» τύπου Μπουζούκη για τα πλάγια, όμως κακά τα ψέματα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν είναι εξτρέμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ