Χασάν: «Χρωστάω πολλά στον Νούνο Εσπίριτο Σάντο»

Χασάν: «Χρωστάω πολλά στον Νούνο Εσπίριτο Σάντο»

Ο Αχμέντ Χασάν αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League. Τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο της Γουλβς.

Νούνο Εσπίριτο Σάντο και Αχμέντ Χασάν συνεργάστηκαν στη Ρίο Άβε τη διετία 2012-14 και πλέον οι δυο τους είναι αντίπαλοι στη φάση των «16» του Europa League.

Ο μεν, Πορτογάλος τεχνικός, είναι στην τεχνική ηγεσία της Γουλβς και ο δε, επιθετικός του Ολυμπιακού. Βέβαια, ο Χασάν δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA, αλλά δεν παύει οι ομάδες των δύο αντρών να είναι αντίπαλες.

Δύο άνθρωποι οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στη Ρίο Άβε, τη διετία 2012-14, με τον Αιγύπτιο φορ να έχει να πει μόνο τα καλύτερα λόγια για τον Εσπίριτο Σάντο.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Χασάν, σε συνέντευξή του στο BBC, για τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο:

«Μετά από αγώνες και προπονήσεις, η ομάδα περνούσε χρόνο μαζί και αυτό ήταν κάτι που νόμιζε ότι ήταν σημαντικό – θέλει όλοι να είναι ενωμένοι και μερικές φορές κάνει διαφορετικά πράγματα για να δημιουργήσει μια καλή ατμόσφαιρα.

Για τους συνεργάτες του Εσπίριτο Σάντο: «Ήταν πολύ έξυπνοι και γεμάτοι από ιδέες, πάντα σε κάνουν να θέλεις να δουλέψεις. Μερικές φορές οι παίκτες αισθάνονται λίγο τεμπέληδες και ίσως δεν θέλουν να δουλέψουν, αλλά αυτοί σου έδιναν πάντα ώθηση. Ακόμα κι αν εσύ δεν μπορούσες να δεις κάτι στο παιχνίδι σου, θα το εντόπιζαν και θα προσπαθούσαν να σε βοηθήσουν».

Για το τι χρωστάει στον Πορτογάλο τεχνικό: «Είχε πάντα χρόνο για κάθε παίκτη για να του μιλήσει, για να εξηγήσει, καθώς προσπαθεί πάντα να βγάλει το καλύτερο από όλους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ που μου είπε ότι για να φτάσω στο κορυφαίο επίπεδο «δεν φτάνει να ονειρεύεσαι μόνο αλλά πρέπει να δουλεύεις για αυτό». Του χρωστάω πολλά, έμαθα πολλά από αυτόν και νομίζω ότι είναι ένας φανταστικός προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ