Ολιβέιρα: «Μου λείπει πολύ να φοράω αυτή την φανέλα αλλά το σημαντικό τώρα είναι να μείνουμε σπίτι!» (pic)

Ολιβέιρα: «Μου λείπει πολύ να φοράω αυτή την φανέλα αλλά το σημαντικό τώρα είναι να μείνουμε σπίτι!» (pic)

Το όμορφο μήνυμα του Νέλσον Ολιβέιρα προς τον κόσμο της ΑΕΚ αλλά και τους γιατρούς που φροντίζουν για την υγεία μας σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Κλεισμένος στο σπίτι και ο Νέλσον Ολιβέιρα, όπως όλοι μας, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media γι αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, πόζαρε με την κιτρινόμαυρη φανέλα τονίζοντας ότι του λείπει πολύ το να τη φοράει ενώ κλείνοντας ευχαρίστησε και τους «ήρωες» όπως χαρακτηριστικά έγραψε, γιατρούς, που υπερασπίζονται την υγεία μας.

Αναλυτικά:

«Yoga time! Για να χαλαρώσει το σώμα και το μυαλό, με αυτήν την όμορφη εμφάνιση πάνω μου! Μου λείπει πολύ να φορέσω αυτήν την φανέλα, αλλά το πιο σημαντικό τώρα είναι να μείνουμε στο σπίτι και να ακολουθήσουμε όλες τις συστάσεις! Ευχαριστούμε πολύ όλους τους ήρωες που υπερασπίζονται την υγεία μας!Μένουμε σπίτι. Μόνο ΑΕΚ!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Yoga time to relax body and mind with this beautiful shirt on! I miss a lot wearing this shirt but most important now is to stay at home and follow all recomendations! Thank you very much to all the heroes that are defending our health! #stayathome #monoaek

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nelson Oliveira (@noliveira9) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ