Παναθηναϊκός : Στο χέρι του Αλαφούζου η πώληση Μολέδο στον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός : Στο χέρι του Αλαφούζου η πώληση Μολέδο στον ΠΑΟΚ

Από τον Γιάννη Αλαφούζο και αν αυτός επιθυμεί να πουλήσει παίκτη στον Ιβάν Σαββίδη θα κριθεί η μεταγραφή του Μολέδο στον ΠΑΟΚ. Θέλει ο Βραζιλιάνος, αρκεί να διπλασιαστούν οι αποδοχές του, που κυμαίνονται στις 280.000 ευρώ ετησίως αυτή τη στιγμή.

Μια φήμη που κυκλοφορούσε από νωρίς το πρωί της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη ήρθε να επιβεβαιωθεί σαν είδηση πλέον. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του Ροντρίγκο Μολέδο από τον Παναθηναϊκό, προσεγγίζοντας τον Παναθηναϊκό και λέγοντας πως είναι έτοιμος να καταθέσει την καλύτερη προσφορά για τον Βραζιλιάνο, σε σχέση με αυτές που έχει έως τώρα στα χέρια του το τριφύλλι από Τουρκία και Βραζιλία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στην επικοινωνία που είχαν με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, μετέφεραν την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να δώσει 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον Βραζιλιάνο, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο και για έμψυχα ανταλλάγματα, βάζοντας μέσα σε αυτά τον Έργκους Κάτσε.

Στον Παναθηναϊκό δεν είναι αρνητικοί στα χρήματα που τους προσφέρονται από τον ΠΑΟΚ, αφού ο παίκτης σε έξι μήνες μένει ελεύθερος και το συμφέρον του τριφυλλιού στη δύσκολη οικονομική θέση που βρίσκεται είναι να βάλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στα ταμεία του για τα δεδομένα της υπόθεσης. Ωστόσο τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού έχει ανοιχτή προσωπική κόντρα εδώ και αρκετό καιρό με τον Ιβάν Σαββίδη και παραμένει άγνωστο αν θα θελήσει να του δώσει στο… πιάτο έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεδομένα θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κώστα Καίσαρη, οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού κυμαίνονται στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Όσο για τον ίδιο τον Μολέδο; Ο Βραζιλιάνος δεν έχει πρόβλημα να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, από τη στιγμή που και ο Παναθηναϊκός θα αποζημιωθεί, αλλά θα ζητήσει τουλάχιστον 600.000 ευρώ ετησίως για να δεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ και οποιασδήποτε ομάδας.

Ο Μολέδο ψάχνει στα 31 του χρόνια να εξαργυρώσει τις καλές του εμφανίσεις στον Παναθηναϊκό και το γεγονός πως «έφτιαξε» και πάλι το όνομά του, με ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο και επί της ουσίας να διπλασιάσει τις αποδοχές τους, καθώς στον Παναθηναϊκό αμείβεται με 280.000 ευρώ ετησίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ