Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πόνο ο Καλπαζίδης με τον Πέτσα. Δύσκολοι καιροί για σερβιτόρους
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέο δημοσίευμα στην Ισπανία για Σα και Μπέτις

Στην Ισπανία αναπαράγουν εκ νέου το έντονο ενδιαφέρον της Μπέτις για τον Ζοσέ Σα.

Νέο δημοσίευμα στην Ισπανία για Σα και Μπέτις | to10.gr

Νέα δημοσιεύματα εμφανίζονται στην Ισπανία και θέλουν τη Ρεάλ Μπέτις να έχει στο στόχαστρό της τον Ζοσέ Σα. Μετά το Estadio Deportivo, ήρθε της σελίδας larazon.es να αναφερθεί στο ζωηρό ενδιαφέρον των Ανδαλουσιάνων για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Ισπανοί γράφουν ότι είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση το ερχόμενο καλοκαίρι από την Μπέτις για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και πως η μεταγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί με ένα ποσό λίγο πιο χαμηλά από τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Αναφέρονται στην εξαιρετική γνώμη που έχουν σχηματίσει στην ομάδα της Μπέτις για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τον Νοέμβρη του 2018, εκεί που ο Σα είχε πιάσει και ένα πέναλτι του Λεόν, ενώ είχε πραγματοποιήσει σωρεία εξαιρετικών επεμβάσεων.

Στα ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρεται πως στόχος της Μπέτις είναι και ο 26χρονος τερματοφύλακας της Γρανάδας, Ρουί Σίλβα, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο να φύγει από την ομάδα του, ενώ γίνεται λόγος και για το μειονέκτημα της Μπέτις, το οποίο δεν είναι άλλο από τη μη συμμετοχή της στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.