Νέο δημοσίευμα στην Ισπανία για Σα και Μπέτις

Νέο δημοσίευμα στην Ισπανία για Σα και Μπέτις

Στην Ισπανία αναπαράγουν εκ νέου το έντονο ενδιαφέρον της Μπέτις για τον Ζοσέ Σα.

Νέα δημοσιεύματα εμφανίζονται στην Ισπανία και θέλουν τη Ρεάλ Μπέτις να έχει στο στόχαστρό της τον Ζοσέ Σα. Μετά το Estadio Deportivo, ήρθε της σελίδας larazon.es να αναφερθεί στο ζωηρό ενδιαφέρον των Ανδαλουσιάνων για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Οι Ισπανοί γράφουν ότι είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση το ερχόμενο καλοκαίρι από την Μπέτις για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και πως η μεταγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί με ένα ποσό λίγο πιο χαμηλά από τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Αναφέρονται στην εξαιρετική γνώμη που έχουν σχηματίσει στην ομάδα της Μπέτις για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τον Νοέμβρη του 2018, εκεί που ο Σα είχε πιάσει και ένα πέναλτι του Λεόν, ενώ είχε πραγματοποιήσει σωρεία εξαιρετικών επεμβάσεων.

Στα ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρεται πως στόχος της Μπέτις είναι και ο 26χρονος τερματοφύλακας της Γρανάδας, Ρουί Σίλβα, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο να φύγει από την ομάδα του, ενώ γίνεται λόγος και για το μειονέκτημα της Μπέτις, το οποίο δεν είναι άλλο από τη μη συμμετοχή της στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ