AEK: Καθημερινή επαφή του Καρέρα με τους παίκτες

AEK: Καθημερινή επαφή του Καρέρα με τους παίκτες

Ο Μάσιμο Καρέρα και οι συνεργάτες του έχουν καθημερινή επαφή με τους παίκτες, ενώ υπάρχει γενικότερη ικανοποίηση στην ΑΕΚ με το πρόγραμμα που ακολουθούν στο σπίτι.

O κορωνοϊός έχει κλείσει σχεδόν τα πάντα, έχει βάλει «λουκέτο» στα πρωταθλήματα και στις προπονήσεις με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δράση ούτε στην ΑΕΚ.

Η Ένωση ακολουθεί πιστά τα μέτρα της κυβέρνησης, όμως ο Μάσιμο Καρέρα και οι συνεργάτες του δεν αρκούνται απλώς στο πρόγραμμα εκγύμνασης που έχουν δώσεις στους παίκτες.

Ο Ιταλός τεχνικός είναι σε διαρκή επαφή με τους ποδοσφαιριστές όπου κσι συζητούν καθημερινά για ό,τι τους προβληματίζει ή τους απασχολεί παρέχοντάς τους και ψυχολογική υποστήριξη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές μέχρι τώρα ανταποκρίνονται άριστα στις οδηγίες που τους έχουν δοθεί για να διατηρήσουν σε ένα καλό επίπεδο την φυσική τους κατάσταση στο διάστημα της απραξίας.

Μάλιστα αρκετοί έχουν ζητήσει από τον Καρέρα και τον γυμναστή της ομάδας, Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο, να ανεβάσει την ένταση και τις απαιτήσεις από το καθημερινό πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ