Ο κορωνοϊός «παγώνει» τις επαφές του Σαββίδη για τη Φορταλέζα

Ο κορωνοϊός «παγώνει» τις επαφές του Σαββίδη για τη Φορταλέζα

Ο Ιβάν Σαββίδης ενδιαφέρεται να επενδύσει στη Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα στη Φορταλέζα, όμως ο κορωνοϊός έχει αναγκάσει τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να διακόψει τις διαπραγματεύσεις.

Η πανδημία του κορωνοϊού που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα, έχει βάλει στον «πάγο» τις επαφές της οικογένειας Σαββίδη με τη Φορταλέζα για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του βραζιλιάνικου συλλόγου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, οι επαφές του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη με τη βραζιλιάνικη ομάδα Φορταλέζα φέρεται να έχουν «παγώσει», όμως έχει δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για τη συνέχεια των συζητήσεων στο μέλλον.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, θέλει να ανοιχτεί στη βραζιλιάνικη αγορά, ώστε να εντοπίζει παίκτες χωρίς να εξαρτάται υποχρεωτικά από μάνατζερ.

Όσο για τη περίπτωση της Φορταλέζα, δεν αποκλείεται μετά την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας, να ξεκινήσουν πάλι συζητήσεις οι δύο πλευρές, όπως επίσης και να γίνει κρούση και σε άλλους συλλόγους της Βραζιλίας, από τον διοικητικό ηγέτη του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ