Ο Μπόμπι Αλέν, το «μείνετε σπίτι» στη νοηματική, οι κωφοί γονείς και ο αγώνας του για τη διαφορετικότητα (vid)

Ο Μπόμπι Αλέν, το «μείνετε σπίτι» στη νοηματική, οι κωφοί γονείς και ο αγώνας του για τη διαφορετικότητα (vid)

Ο Μπόμπι Αλέν με ένα μόνο video, έστειλε δεκάδες μηνύματα που πρέπει να δούμε όλοι! Για τον κορωνοϊό και το «Μένουμε Σπίτι», τους κωφούς γονείς του και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες στέλνει ο Μπόμπι Αλέν!

Ο Γάλλος γκολκίπερ, όπως θα δείτε στο παρακάτω video της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάνει γυμναστική και προπόνηση στο σπίτι, στέλνοντας το μήνυμα σε όλους μας να μείνουμε στα σπίτια μας για να μειωθούν στο κατ’ελάχιστο οι πιθανότητες να μολυνθούμε με κορωνοϊό.

Ωστόσο, πίσω από τη λεζάντα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στο twitter κρύβεται ένα ακόμη μήνυμα, το οποίο πρέπει να προσέξουμε όλοι μας.

«Στο τέλος του βίντεο ο Μπόμπι στέλνει το δικό του μήνυμα στην ελληνική νοηματική “Μένουμε όλοι Σπίτι»», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως ο Αλέν είναι παιδί με τους δυο του γονείς κωφούς και έτσι ξέρει πολύ καλά τη νοηματική γλώσσα. Ο ίδιος έχει δώσει αγώνα για τη διαφορετικότητα και μέσω της ομιλίας του στη νοηματική υπενθυμίζει σε όλους τους ανθρώπους, πως ο σεβασμός στη διαφορετικότητα είναι βασικό προνόμιο για τις προηγμένες κοινωνίες όλου του κόσμου.

Δείτε τι είχε πει για τους γονείς του ο Γάλλος γκολκίπερ σε παλαιότερη συνεντευξή του:

«Οι γονείς μου είναι και οι δύο κωφοί. Γνωρίστηκαν όταν η μητέρα μου είχε επισκεφθεί έναν καθεδρικό ναό στη Βουργουνδία. Ήταν με την αδερφή της και επικοινωνούσαν με τη νοηματική γλώσσα. Ο πατέρας μου της πλησίασε και τους μίλησε με τον ίδιο τρόπο. Η ιστορία της αγάπης τους ξεκίνησε από εκεί. Ο πατέρας μου είναι αθλητικός διευθυντής στην εθνική κωφών της Γαλλίας. Εξαιτίας των γονιών μου, μπορώ άριστα να επικοινωνώ στη νοηματική γλώσσα και προπονώ τους τερματοφύλακες της εθνικής κωφών. Προφανώς και δεν μπορώ να ταξιδεύω όπου πηγαίνουν, λόγω των υποχρεώσεών μου, αλλά όποτε μπορώ τους βοηθάω».

Το video της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το «Μένουμε Σπίτι» και το μήνυμα στη νοηματική:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ