«Ο Τσιμίκας επισκίασε τον Αντάμα Τραορέ»

«Ο Τσιμίκας επισκίασε τον Αντάμα Τραορέ»

Διθυραμβικό δημοσίευμα βρετανικής ιστοσελίδας για τον Κώστα Τσιμίκα, τον οποίο αναφέρει ως μεταγραφικό στόχο των Άρσεναλ και Λέστερ, με αφορμή την εμφάνιση του διεθνούς μπακ κόντρα στην Γουλβς του «θηρίου» Αντάμα Τραορέ.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι κόντρα στην Γουλβς για τους «16» του Europa League ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ο Κώστας Τσιμίκας. Και φυσικά αυτό δεν αποτελεί είδηση. Ο μπακ των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν μοιάζοντας ακούραστος και ασταμάτητος.

Η παρουσία του κόντρα στους «Λύκους» ήταν απλά η συνέχεια σε μια μαγική για εκείνον σεζόν, μέχρι τη διακοπή λόγω της πανδημίας. Και ειδικά κόντρα στην Γουλβς, η εμφάνισή του αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κάποιος τον αντίπαλο που είχε απέναντί του. Ο λόγος φυσικά για τον Αντάμα Τραορέ.

Σε αυτό στάθηκε και η βρετανική ιστοσελίδα «hitc» που σε δημοσίευμά της για τον Τσιμίκα αναφέρει ότι «ο μεταγραφικός στόχος των Άρσεναλ και Λέστερ κατάφερε να επισκιάσει τον Τραορέ». Αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν παίκτες όπως ο Μεντί, ο Ρόμπερτσον, ο Βερτόνχεν, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στη συνέχεια. Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι βλέποντας τη σωματική διάπλαση αλλά και την ταχύτητα που έχει ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Ο νεαρός άσος των Πειραιωτών έχει μπει καιρό στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων πριν ακόμη και τα παιχνίδια με την Άρσεναλ. Η Λέστερ είναι το πιο πρόσφατο σενάριο γύρω από το όνομα του Τσιμίκα με τις «Αλεπούδες» να φαίνεται πως τον έχουν στη λίστα τους.

Για να επιστρέψουμε στην αναφορά της ιστοσελίδας, ο δημοσιογράφος στέκεται στην ικανότητα που έδειξε πως έχει ο Τσιμίκας σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Τόσο στο αμυντικό κομμάτι και στον τομέα της αναχαίτισης του αντιπάλου όσο και στο επιθετικό κομμάτι συνεισφέροντας τα μέγιστα στη δημιουργία από τα άκρα.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο κλείσιμο του κειμένου, «αν ο Τσιμίκας μετακομίσει το καλοκαίρι στην Premier League, μάλλον δεν θα χαρεί και πολύ ο Τραορέ που θα τον έχει αντίπαλο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ