Επιβεβαιώσε ο μάνατζερ του Πέδρο Μαρτίνς: «Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρωσία»

Επιβεβαιώσε ο μάνατζερ του Πέδρο Μαρτίνς: «Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρωσία»

Ο μάνατζερ του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού μιλώντας σε ρώσικη ιστοσελίδα, επιβεβαίωσε τα ιταλικά ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Το βράδυ της Δευτέρας υπήρξαν δημοσιεύματα στην Ιταλία, τα οποία ανέφεραν ότι η Λοκομοτίβ Μόσχας ενδιαφέρεται για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ που ανέβηκε σε ιστοσελίδα της γειτονικής χώρας τόνιζε ότι το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας της ρώσικης ομάδας, που ψάχνει για τον επόμενο προπονητή της.

Μια μέρα μετά, ο μάνατζερ του Ιβηρα τεχνικού των Πειραιωτών επιβεβαίωσε εμμέσως το ενδιαφέρον της μοσχοβίτικης ομάδας, τονίζοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον πελάτη του από τη Ρωσία, αλλά χωρίς να κατονομάσει την ομάδα που τον έχει προσεγγίσει.

«Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρωσία», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αρκετές ομάδες έχουν ρωτήσει ή εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Πέδρο. Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως γενικά έχει ενδιαφέρον το ρωσικό πρωτάθλημα», τόνισε ο ατζέντης του Μαρτίνς στο «Sport24.ru».

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες ημέρες στους συμπατριώτες του, επισήμανε ότι είναι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου για να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ