Τι να κάνει στη Ρωσία ο Μαρτίνς;

Τι να κάνει στη Ρωσία ο Μαρτίνς;

Οι Ιταλοί γράφουν, ο μάνατζερ του λέει. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Κατανοητό. Οι καιροί δύσκολοι. Και η τρίχα προφανώς δίχως να το καταλάβει γίνεται τριχιά. Καλό θα είναι όμως όσοι επιμένουν να καταλαβαίνουν βασικά πράγματα στο ποδόσφαιρο να είναι επιφυλακτικοί σε ότι διαβάζουν αυτόν τον καιρό. Ειδικά σε υποθέσεις που εκ των πραγμάτων μοιάζουν καταδικασμένες.

Σαν το στόρι που κυκλοφορεί εσχάτως με τον Πέδρο Μαρτίνς και την αγορά της Ρωσίας. Τον θέλει λέει η Λοκομοτίβ και να χαμε να λέγαμε. Τι να πάει να κάνει ο Πορτογάλος στη Ρωσία; Να αρπάξει ένα καλό συμβόλαιο; Το είχε στα πόδια του το περασμένο καλοκαίρι από τα Εμιράτα και ούτε που το συζήτησε. Πάνω από δύο εκατ ευρώ.

Γιατί δεν πήγε; Διότι ξέρει να περιμένει. Και προφανώς γιατί πιστεύει στον εαυτό του. Θέλει να κάνει καριέρα. Την καριέρα που δεν έκανε σαν ποδοσφαιριστής. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά η συγκυρία για εκείνον είναι ιδανική.

Τον τελευταίο χρόνο απέκλεισε Μίλαν και Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό. Πάλεψε με Τότεναμ και Μπάγερν Μονάχου. Έφτιαξε έναν παίκτη σαν τον Ντανιέλ Ποντένσε που πουλήθηκε με 20 εκατ ευρώ. Πάει να πάρει στην Ελλάδα το νταμπλ. Είναι στους «16» του Γιουρόπα και ποιος ξέρει που μπορεί να φτάσει αν όντως έχουμε φέτος ξανά ποδόσφαιρο;

Θα τα αλλάξει όλα αυτά με ένα συμβόλαιο στη Ρωσία; Ο Βαλβέρδε, ο Μίτσελ, ο Ζαρντίμ, ο Σίλβα στην Ρωσία πήγαν μετά τον Ολυμπιακό που μάλλον κάποιοι τον υποτιμάται ως μέγεθος; Ας σοβαρευτούμε.

Θα υπάρξουν καλές προτάσεις για εκείνον, αν όντως αποφασίσει να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Και λέω «αν» γιατί προχθές ο ίδιος δήλωσε πως βρίσκεται σε σοβαρές συζητήσεις με τους Ερυθρόλευκους. Προφανώς συζητήσεις που αφορούν στην επέκταση μιας συνεργασίας που ως εδώ είναι win-win.

Ειλικρινά, δεν ξέρω τι θα κάνει ο Μαρτίνς. Δεν μπορών να ξέρω και τι σκοπεύει και ο Ολυμπιακός με τον Πορτογάλο αν και οι «συζητήσεις» θέλουν δύο με την ίδια διάθεση.

Σίγουρα όμως ξέρω ότι ο 50άχρονος έχει καταθέσει δείγματα γραφής σε αυτά τα κοντά δύο χρόνια που είναι εδώ. Για το πώς σκέφτεται. Και το πώς λειτουργεί. Μην ασχολείστε λοιπόν με τα… ρεπορτάζ της σειράς και τις ατάκες ενός ατζέντη που προφανώς θέλει να κάνει θόρυβο για τον πελάτη του. Θόρυβο μακριά από εκεί που μπορεί όντως να υπάρξουν γεγονότα. Σε αυτή την περίπτωση ισχύει μάλλον το άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ