Μπράνκο: «Είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι, κάνουμε τηλεδιασκέψεις για τα θέματα της ομάδας»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, μίλησε στους Πορτογάλους για την κατάσταση στη χώρα μας και τόνισε ότι καθημερινά γίνονται τηλεδιασκέψεις ανάμεσα στους ανθρώπους του Δικεφάλου.


Μπράνκο: «Είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι, κάνουμε τηλεδιασκέψεις για τα θέματα της ομάδας» | to10.gr

Στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, μιλώντας στην πορτογαλική «A Bola».

Το μέλλον του Μαρτίνς και τα δύο δεδομένα

Ο παράγοντας του Δικεφάλου τόνισε ότι παραμένει κλεισμένος στο σπίτι του λόγω του κορωνοϊού και επικοινωνεί με τους ανθρώπους της ομάδας μέσω τηλεδιασκέψεων.

Παράλληλα, τόνισε ότι βρίσκεται σε επαφές με άλλους αθλητικούς διευθυντές ευρωπαϊκών ομάδων και συζητούν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τη διακοπή των διοργανώσεων λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. «Δηλαδή, αν τα πρωταθλήματα θα τελειώσουν ή αν υπάρχει παράθυρο να επεκταθούν οι ημερομηνίες και πως αυτό θα επηρεάσει την επόμενη σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την έξαρση του κορονοϊού: «Αυτό που συμβαίνει στην Πορτογαλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο με ανησυχεί. Νιώθεις ανήμπορος όταν είσαι μακριά από την γυναικά σου και τα παιδιά σου. Έχω επαφή με την οικογένεια μου χάρης στις ιντερνετικές πλατφόρμες».

Για την οικογένεια του που βρίσκεται στην Πορτογαλία: «Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δουλεύω στο εξωτερικό (δυο χρόνια στην Κροατία και δύο στην Ελλάδα), αλλά ποτέ δεν είχα να δω την οικογένεια μου περισσότερο από ένα μήνα, καθώς είτε ταξίδευα εγώ στην Πορτογαλία, είτε έρχονται για να μείνουν μαζί μου στην Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες. Τώρα λόγω κορονοϊού θα σπάσω ρεκόρ του χρόνου που έχω να τους δω».

Για τα μέτρα στην Ελλάδα:«Είμαι κλεισμένος στο σπίτι, όπως όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Δέχομαι την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία ευτυχώς έλαβε γρήγορα αυτά τα μέτρα».

Για τις επαφές του με τους ανθρώπους του Δικεφάλου και τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας: «Στον ΠΑΟΚ έχουμε ανεπτυγμένο το τμήμα της τεχνολογίας και πραγματοποιούμε καθημερινές τηλεδιασκέψεις, για να αποφασίσουμε πως να διαχειριστούμε την τρέχουσα κρίση για να βρούμε λύσεις για όλα τα πιθανά σενάρια. Η προτεραιότητα μου ήταν να έρθω σε επαφές με άλλους αθλητικούς διευθυντές ευρωπαϊκών ομάδων για να μελετήσω την τρέχουσα κατάσταση. Δηλαδή, αν τα πρωταθλήματα θα τελειώσουν ή αν υπάρχει παράθυρο να επεκταθούν οι ημερομηνίες και πως αυτό θα επηρεάσει την επόμενη σεζόν. Το δικό μου συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

«Τρέλα» στην Αγγλία για τον Μπα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ