Ενινγκ: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ενινγκ: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Γερμανός τεχνικός του Αρη μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την καλύτερη ομάδα της χώρας.

Σε εκπομπή της γερμανικής τηλεόρασης μίλησε ο προπονητής του Αρη, Μίκαελ Ενινγκ.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, λόγω του κορωνοϊού και επισήμανε ότι η κυβέρνηση έλαβε έγκαιρα τα μέτρα για τη μείωση της διασποράς του ιού.

Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης αποκάλυψε ότι ο ίδιος έκανε το τεστ για τον Covid-19 και ήταν αρνητικό. Παράλληλα, ο Ενινγκ αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα και χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι άπαντες στον Αρη περιμένουν να δουν τι θα συμβεί με το πρωτάθλημα, το οποίο έχει διακοπεί λόγω του κορωνοϊού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού: «Είμαι καλά. Έκανα το σχετικό τεστ και είμαι αρνητικός. Στην Ελλάδα τα καταφέρνουν αρκετά καλά καθώς πήραν έγκαιρα τα μέτρα τους».

Για την ζωή των Ελλήνων: «Τους αρέσει να περνούν καλά. Να τρώνε, να πίνουν, τους χαρακτηρίζει αυτό το στιλ ζωής».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα, εξάλλου απέκλεισε την Άρσεναλ στο Europa League. Τώρα όλοι περιμένουν να δουν αν είναι εύκολο να αρχίσει και πάλι η σεζόν, όπως φυσικά συμβαίνει στην Μπουντεσλίγκα αλλά και σε όλη την Ευρώπη».

Για την σημερινή μέρα και τα γενέθλια του Άρη: «Σήμερα η ομάδα έχει τα γενέθλιά της καθώς συμπληρώνει 106 χρόνια από την ίδρυσή της»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ