O Κρέσπο υποκλίνεται στην Ελλάδα (vid)

O Κρέσπο υποκλίνεται στην Ελλάδα (vid)

Ο Χοσέ Κρέσπο με δηλώσεις του στο PAOK TVυποκλίθηκε στα αντανακλαστικά που έδειξε η Ελλάδα λαμβάνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο με δηλώσεις του στο PAOKTV περιέγραψε την κατάσταση στην Ισπανία, εστιάζοντας στη Μαδρίτη που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο έμπειρος αμυντικός υποστήριξε πως η κυβέρνηση στην πατρίδα του άργησε χαρακτηριστικά να λάβει μέτρα, θεωρώντας πως η εξάπλωση του κορωνοϊού δεν θα τους αγγίξει.

Ο Κρέσπο «υποκλίθηκε» στην Ελλάδα, για τα αντανακλαστικά που έδειξε σημειώνοντας πως λειτούργησε εξαιρετικά και πολύ έξυπνα, λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα από την πρώτη στιγμή και τόνισε πως βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους συμπαίκτες του αλλά και με τον προπονητή του με τον οποίο μοιράστηκε ένα ιδιαίτερο σκηνικό.

Η συζήτηση πήγε και στον ΠΑΟΚ με τον Ισπανό να περιγράψει με μια λέξη τη σημαίνει για τον ίδιο ΠΑΟΚ. Παραδέχθηκε πως ποτέ δεν σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να αγωνιστεί στην Ελλάδα αλλά εν τέλει η Τούμπα έγινε το σπίτι του!

«Δεν πίστευα ότι θα πήγαινα στην Ελλάδα και θα έβρισκα μια ομάδα και ένα σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ. Μ’ αυτούς τους οπαδούς, μ’ αυτούς τους ανθρώπους που έχω μαζί μου… ».

Ερωτηθείς για τον Ιβάν Σαββίδη είπε τα εξής: «Δεν έχω δει ποτέ άλλον πρόεδρο να κάνει τόσα για την ομάδα του. Πιστεύω ότι ζει για τον σύλλογο».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Κρέσπο εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ