ΠΑΕ ΑΕΚ: «Μείνε σπίτι, μείνε σε φόρμα» (vid)

Η ΑΕΚ δημιούργησε ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές της και στέλνει το δικό της μήνυμα για την καραντίνα και αλλά και τη γυμναστική στο σπίτι.


ΠΑΕ ΑΕΚ: «Μείνε σπίτι, μείνε σε φόρμα» (vid) | to10.gr

Στη νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί έπειτα από την απαγόρευση κυκλοφορίας, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού, είναι αναγκασμένοι να προσαρμοστούν και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Ο Μαρτίνς που διέσυρε την «εξυγίανση» και οι άμπαλοι…

Οι παίκτες της Ένωσης λοιπόν καλούν όλους τους Έλληνες να μείνουν σπίτι για να είναι ασφαλείς και δείχνουν τις ασκήσεις που μπορούν να κάνουν κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Δείτε το δελτίο Τύπου της Ένωσης και το βίντεο:

«Στην νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί έπειτα από την απαγόρευση κυκλοφορίας, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού, είναι αναγκασμένοι να προσαρμοστούν (και) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Οι Κιτρινόμαυροι… μένουν σπίτι, όπως επιτάσσουν οι στιγμές, όμως βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον γυμναστή της ομάδας και στενό συνεργάτη του Μάσιμο Καρέρα, Τζόρτζιο Ντ’Ουρμπάνο και υπό τις οδηγίες του προσπαθούν να διατηρήσουν τη φόρμα τους.

Το ίδιο μήνυμα θέλησαν να στείλουν και στον κόσμο, μέσω ενός βίντεο που δημιούργησε με τη βοήθειά τους (και τη βοήθεια των αγαπημένων τους προσώπων) το AEK TV: ότι η παραμονή στο σπίτι δεν σημαίνει αποχή από την άθληση και την προσπάθεια διατήρησης μιας καλής φυσικής κατάστασης».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ