Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και που να μεγαλώσει η διαφορά...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Βρήκε και νέα «διαμάντια» ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο δεν παίζεται στην Ευρώπη, αλλά ο Ολυμπιακός έχει φροντίσει να ξεχωρίσει τους νέους «Μπα» και «Καμαρά». Οχι μόνο από τη Γαλλία...

Βρήκε και νέα «διαμάντια» ο Ολυμπιακός | to10.gr

Ο Ολυμπιακός είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Ακόμη και τώρα, που η πανδημία του κορωνοϊού έχει παγώσει τα πάντα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να λειτουργεί με βλέμμα στο παρόν και στο μέλλον. Και επειδή ποτέ δεν σταματάει η εξελικτική διαδικασία, η αναζήτηση για ποδοσφαιριστές που θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν το επόμενο διάστημα, είναι ήδη σε πολύ προχωρημένο επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Τις οποίες παρακολουθεί με άκρα μυστικότητα, με σκοπό να κάνει την κατάλληλη κίνηση, στην κατάλληλη στιγμή. Κινήσεις ανάλογες με εκείνες που έκανε στις περιπτώσεις των Σισέ, Καμαρά, Μπα, Ραντζέλοβιτς. Παίκτες που ανακάλυψε κάτω από τη μύτη των υπόλοιπων ομάδων στις χώρες που αγωνίζονταν, τους απέκτησε με ποσά μικρότερα των 500.000 ευρώ και εξελίχθηκαν σε παίκτες σημαντικότατους για τον σύλλογο.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη λίστα των ποδοσφαιριστών που έχει ξεχωρίσει από την έρευνα που έκανε, τόσο φέτος όσο και τα περασμένα χρόνια (σ.σ. ποδοσφαιριστές των οποίων την εξέλιξη ή την κατάσταση παρακολουθεί εδώ και 1-2 χρόνια). Όπως έχουμε γράψει κατά καιρούς , άλλωστε, στόχος των Ερυθρόλευκων είναι να μην βρίσκονται ποτέ απροετοίμαστοι μπροστά τις ανάγκες που τυχόν προκύψουν.

Δεν είναι μυστικό ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές από το τρέχον των Ερυθρόλευκων (Σα, Σισέ, Σεμέδο, Τσιμίκας, Καμαρά κλπ) είναι σε περίοπτη θέση στις λίστες σημαντικών (και πλούσιων) ξένων συλλόγων.  Κάτι που σημαίνει ότι δεδομένα το καλοκαίρι θα προκύψει ανάγκη ενίσχυσης και αντικατάστασης κάποιου ή κάποιων παικτών που θα πωληθούν.

Οι πιθανοί αντικαταστάτες έχουν ήδη βρεθεί σε πολλές περιπτώσεις. Με τη λίστα να εμπλουτίζεται διαρκώς, βεβαίως, αλλά και να προστίθενται ονόματα και… παίκτες-δώρα, που αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμοι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει παίκτες από τις… αγαπημένες του αγορές: Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία. Με κάποιες από τις περιπτώσεις να βρίσκονται ήδη σε… προπαρασκευαστικό στάδιο.

Βλέπετε, στον Πειραιά πιστεύουν ότι έχουν ήδη βρει νέες περιπτώσεις «Καμαρά» και «Μπα» και θέλουν να «καπαρώσουν» τους παίκτες από τώρα. Οπως είχαν κάνει στις προαναφερθείσες περιπτώσεις. Κάποιες εκ των οποίων δεδομένα θα καταλήξουν στο Μεγάλο Λιμάνι. Και μάλιστα αρκετά σύντομα. Κορωνοϊού επιτρέποντος, βεβαίως…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από