Σιλά : Ενδιαφέρον από Λέγκια, Οσμάνλισπορ και Βέλγιο

Σιλά : Ενδιαφέρον από Λέγκια, Οσμάνλισπορ και Βέλγιο

Ο Γιακούμπα Σιλά θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν μέσα στις επόμενες μέρες από τον Παναθηναϊκό, με τη Λέγκια Βαρσοβίας, την Οσμάνλισπορ και άλλες δύο ομάδες από το Βέλγιο να εξετάζουν την απόκτησή του.

Σύντομο φαίνεται πως θα είναι το πέρασμα του Γιακούμπα Σιλά από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, αφού ο Αφρικανός μέσος ζήτησε να διακοπεί ο δανεισμός του με τους πράσινους και να επιστρέψει στη Ρεν.

Ο Σιλά δεν ένιωθε άνετα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και προτίμησε να αποχωρήσει από το τριφύλλι. Βέβαια, η Ρεν στην οποία ανήκει δεν τον υπολογίζει προς το παρόν και σκοπεύει να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό.

Σύμφωνα με τη βελγική ιστοσελίδα voetbalnieuws.be, ήδη για τον παίκτη του Παναθηναϊκού έχουν εκφράσει ενδιαφέρον η Λέγκια Βαρσοβίας και η Οσμάνλισπορ, ενώ ο Αφρικανός μέσος βρίσκεται και στο μεταγραφικό στόχαστρο δύο ομάδων από το Βέλγιο της οποίες δεν αποκαλύπτει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λέγκια και η Οσμάνλισπορ έχουν ρωτήσει τη Ρεν για τον Σιλά πριν αυτός φύγει από τους πράσινους, καθώς θέλουν να τον αποκτήσουν δανεικό έως το καλοκαίρι. Όσον αφορά το ενδιαφέρον των δύο Βελγικών συλλόγων η ιστοσελίδα το μόνο που αναφέρει είναι πως έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και σκοπεύουν να ενισχυθούν με την απόκτηση ενός έμπειρου μέσου.

Προς το παρόν όμως ο Σιλά ανήκει στον Παναθηναϊκό, οπότε οποιαδήποτε συζήτηση για το μέλλον του παίκτη θα γίνει αφού λυθεί και τυπικά η συνεργασία του με το τριφύλλι και επιστρέψει στη Ρεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ