Μποτία : Ψηλά στη λίστα της Σοσιεδάδ

Μποτία : Ψηλά στη λίστα της Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ βρίσκεται σε αναζήτηση αμυντικού με τον Αλμπέρτο Μποτία του Ολυμπιακού να είναι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές του Εουσέμπιο Σακριστάν.

Την περίπτωση του Αλμπέρτο Μποτία φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Ρεάλ Σοσιεδάδ ο προπονητής των Βάσκων, Εουσέμπιο Σακριστάν.

Ο Μποτία διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, το οποίο λήγει και το ερχόμενο καλοκαίρι και όσο περνάει ο καιρός και δεν ανανεώνει τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και η Ρεάλ Σοσιεδάδ που ψάχνει επειγόντως έναν κεντρικό αμυντικό για το δεύτερο μισό του Ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Ισπανός σέντερ μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας αρέσει πολύ στον τεχνικό της Σοσιεδάδ, Εουσέμπιο Σακριστάν, όμως δεν αποτελεί τον βασικό στόχο της ομάδας από τη χώρα των Βάσκων.

Ο παίκτης που ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση η ισπανική ομάδα είναι ο 25χρονος στόπερ της Πόρτο, Ντιέγκο Ρέγες ο οποίος είναι δανεικός στους δράκους από την Εσπανιόλ. Αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του Ρέγες στη Σοσιεδάδ, είναι δεδομένο πως οι Βάσκοι θα κινηθούν για την απόκτηση του Αλμπέρτο Μποτία, που είναι το αμέσως επόμενο όνομα στη μεταγραφική λίστα των Βάσκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ