Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ντ’Ουρμπάνο για τη μάχη με τη λευχαιμία (pic)

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ντ’Ουρμπάνο για τη μάχη με τη λευχαιμία (pic)

Ο Ιταλός γυμναστής της ΑΕΚ άνοιξε την καρδιά του σε εφημερίδα της πατρίδας του και μίλησε για τη μεγαλύτερη νίκη της ζωής του, κόντρα στην λευχαιμία αλλά και την κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Μια μεγάλη και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο σε εφημερίδα της Ιταλίας. Ο γυμναστής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στη μεγάλη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με τη λευχαιμία και κατάφερε να βγει νικητής αλλά και στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς που δίνει τον δικό του αγώνα κατά της ίδιας ασθένειας.

Η συνέντευξη έχει τίτλο «Σκέφτομαι θετικά και ζω», φράση που περιγράφει τον τρόπο ζωής και σκέψης του Ιταλού που τον βοήθησε να κερδίσει τον θάνατο και να είναι πλέον υγιής.

Ο Ουρμπάνο που σε όλη τη συνέντευξη μιλάει με πολύ κολακευτικά λόγια για την ΑΕΚ, αναφέρεται μεταξύ άλλων και στη «λεγόμενη γυμναστική θαλάμου» στο σπίτι που εφαρμόζει και στους παίκτες της Ένωσης προκειμένου να μην χρειαστεί πολύ μεγάλος χρόνος επιστροφής στην ενεργό δράση όταν αυτό βεβαίως καταστεί δυνατό λόγω της πανδημίας.

Παράλληλα παρέχει  συμβουλές στον κόσμο για γυμναστική στο σπίτι κόντρα στην πιθανή κατάθλιψη λόγω της καραντίνας.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που είναι μια μόνιμη πηγή θετικής σκέψης στα αποδυτήρια της ΑΕΚ πάντα με πολύ καλή ψυχολογία και συνεχώς με το χαμόγελο παρά το γεγονός ότι το ιστορικό του τον καθιστά ευπαθή ομάδα και στον κορωνοϊό, μένοντας και μόνος του στο σπίτι του χωρίς την οικογένεια του.

Καθημερινά είναι αυτός που βγάζει τα προγράμματα των παικτών και τα στέλνει σε ανοιχτή γραμμή με τον Παρούση (ο δεύτερος γυνναστής), μιλάει μαζί τους μπορεί και δυο φορές την ημέρα και βεβαίως είναι σε ανοιχτή γραμμή συνομιλίας μέσω Skype με Καρέρα και Κολονέλο.

Το διάστημα αυτό στα Σπάτα ήταν εκείνος που ναι μεν έδειχνε περισσότερο επηρεασμένος από τον κορωνοϊό λόγω και του τι συνέβαινε στην πατρίδα του, αλλά ήταν και ο πιο σχολαστικός στα θέματα υγιεινής μέσα στα Σπάτα και εκείνος που προσπαθούσε να το διαχειριστεί με τον πλέον διακριτικό τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ