Κουέστα: «Η Ελλάδα κέρδισε χρόνο στη μάχη για τον κορωνοϊό»

Κουέστα: «Η Ελλάδα κέρδισε χρόνο στη μάχη για τον κορωνοϊό»

Ο Ισπανός τερματοφύλακας μίλησε σε πρακτορείο ειδήσεων της πατρίδας του για την κατάσταση στη χώρα μας εν μέσω της πανδημίας.

Ο Χουλιάν Κουέστα με δηλώσεις του στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE έδωσε τη δική του οπτική για την αντιμετώπιση της έξαρσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Στην έγκαιρη απόφαση για λήψη μέτρων στάθηκε ο Ισπανός τερματοφύλακας, ενώ ευχήθηκε η κρίση να ξεπεραστεί γρήγορα και να επανέλθουν άπαντες σε φυσιολογικούς ρυθμούς, ώστε και ο ίδιος να ξεκινήσει ξανά κανονικά προπονήσεις.

Για την κατάσταση στην Ελλάδα: «Είμαστε και εμείς σε καραντίνα, όπως στην Ισπανία, αλλά κερδίσαμε χρόνο εδώ, γιατί άρχισε η καραντίνα πριν καν γίνουν 300 τα κρούσματα. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν 900 κρούσματα και λιγότεροι από 30 νεκροί. Αν η έξαρση δεν είναι μεγάλη, θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε σύντομα προπονήσεις. Ελπίζω ότι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί εδώ λίγο νωρίτερα και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πάλι, με ή χωρίς οπαδούς. Αν όλα πάνε καλά, θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα σε σχέση με την Ισπανία».

Για το τι γίνεται με τους ξένους ποδοσφαιριστές: «Είναι κατανοητή η απόφαση να μη φύγουν οι παίκτες από την Ελλάδα, γιατί αν έφευγε κάποιος πολύ δύσκολα θα επέστρεφε. Ωστόσο, κάποιοι παίκτες είναι μόνοι τους, γιατί είναι ξένοι και τους λείπει η οικογένειά τους. Εγώ ακολουθώ πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο σπίτι».

Για τον Άρη: «Είναι η δεύτερη χρονιά μου σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, που έχει πάντα πάθος. Η Ελλάδα είναι παρόμοια χώρα με την Ισπανία και τα αγγλικά ανοίγουν τις πόρτες παντού. Όλοι τα μιλούν εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ