«Στη λίστα της Γουέστ Χαμ ο Ζοσέ Σα»

«Στη λίστα της Γουέστ Χαμ ο Ζοσέ Σα»

Στη Μεγάλη Βρετανία γράφουν ότι ο Πορτογάλος πορτιέρο του Ολυμπιακού βρίσκεται στη λίστα της Γουέστ Χαμ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ζοσέ Σα, με τους Βρετανούς να βάζουν στο κόλπο της απόκτησης του Πορτογάλου πορτιέρο του Ολυμπιακού και την Γουέστ Χαμ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα από τη Μεγάλη Βρετανία, η λονδρέζικη ομάδα το καλοκαίρι θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ο οποίος θα προορίζεται από τον Νταβίντ Μόγιες για τη βασική 11άδα.

Σύμφωνα πάντα με τους Βρετανούς, τα «σφυριά» έχουν ξεχωρίσει την απόκτηση του Ζοσέ Σα και είναι ένας από τους τερματοφύλακες που εξετάζουν για το καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ βρίσκεται στην ίδια λίστα με τον πρώην πορτιέρο της Λίβερπουλ Λορίς Κάριους, τον οποίο επίσης έχει ξεχωρίσει ο έμπειρος τεχνικός ως μια πολύ καλή λύση.

Ο Γερμανός είχε παραχωρηθεί τα δύο τελευταία χρόνια από τη Λίβερπουλ ως δανεικός στην Μπεσίκτας και το ερχόμενο καλοκαίρι επιστρέφει στους Ρεντς. Στο Μερσεϊσάιντ, ωστόσο, είναι ανεπιθύμητος, μετά τις επικές γκάφες που έκανε όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Λίβερπουλ και αναμένεται να παραχωρηθεί ξανά, αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή.

Η Γουέστ Χαμ, σύμφωνα με τους Αγγλους, μπορεί να τον αποκτήσει με ένα ποσό κοντά στα 4.5 εκατ. λίρες. Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή ο Νταβίντ Μόγιες και οι συνεργάτες του δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ποιος θα είναι ο πορτιέρο που θα αποκτηθεί, με τον Σα όπως προαναφέραμε, να βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων της βρετανικής ομάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τον Κάριους ενδιαφέρεται επίσης η Χέρτα, ενώ στην Γουέστ Χαμ αγωνίζεται ο Ρομπέρτο, ο οποίος όμως έχει δοθεί ως δανεικός στην Αλαβές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ