Βούρος: «Αρχίζει η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Βούρος: «Αρχίζει η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Ο Γιάννης Βούρος απάντησε μέσω Facebook σε έναν φίλο της ΑΕΚ και ουσιαστικά αποκάλυψε πότε ξεκινούν τα έργα για την υπογειοποίηση της «Αγιάς Σοφιάς».

Την αποκάλυψη πως τη Δευτέρα (30/3) η υπογειοποίηση, η οποία αφορά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας έκανε ο Γιάννης Βούρος στο Facebook.

Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, το έργο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την «Αγια Σοφιά» θα ξεκινήσει αύριο και θα αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της «Ένωσης» στην ιστορική της έδρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας/ Χαλκηδόνας έχει ενημερώσει για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα υπάρξουν στην περιοχή λόγω της υπογειοποίησης τμήματος της οδού Π. Κωνσταντίνου στο πλαίσιο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ εδώ και μερικές μέρες, όμως πλέον και ο ίδιος ο Δήμαρχος επισημοποίησε την έναρξη των έργων.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, έγραψε ως απάντηση σε φίλο της ΑΕΚ: «Δευτέρα ραντεβού. Αρχίζει η Υπογειοποίηση»!

Αναλυτικά η ενημέρωση ανέφερε: 

Οι βασικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη μας κατά την διάρκεια κατασκευής του έργου “Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Π. Κωνσταντίνου” συνοψίζονται παρακάτω:

Τα οχήματα με προέλευση την Νέα Ιωνία, τα οποία διασχίζουν σήμερα την οδό Πατριάρχου Κωνσταντίνου από ανατολικά προς δυτικά, μετά τον αποκλεισμό της οδού θα κατευθύνονται με κατάλληλη σήμανση προς τη Λ. Δεκελείας (μέσω της οδού Ελ. Βενιζέλου)
Τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως θα ακολουθούν τη διαδρομή Λ. Ηράκλειου – Αλ. Παπαναστασίου – Ιωνίας – Προύσης – Σμύρνης – Φωκών
Τα οχήματα με προέλευση τη Νέα Φιλαδέφεια, τα οποία σήμερα διασχίζουν τον άξονα Φωκών – Πατριάρχου Κωνσταντίνου με κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά, μετά τον αποκλεισμό της οδού θα κατευθύνονται:

στην Φάση Α μέσω της διαδρομής Βρυούλων – Φαναρίου – Σμύρνης – Αλ. Παπαναστασίου -Λ. Ηρακλείου.
στην Φάση Β θα ακολουθούν την διαδρομή Βρυούλων – Δεκελείας – Ελ. Βενιζέλου – Σμύρνης – Ελ. Αλαμέιν.

Τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Δεκελείας με κατεύθυνση προς Βορρά
στην Φάση Α θα ακολουθούν τη διαδρομή Ειρήνης – Σμύρνης – Αλ. Παπαναστασίου Λ. Ηρακλείου ή Φαναρίου – Σμύρνης – Αλ. Παπαναστασίου -Λ. Ηρακλείου
στην Φάση Β θα ακολουθούν την διαδρομή Δεκελείας – Ελ. Βενιζέλου – Σμύρνης – Ελ. Αλαμέιν

Τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Πίνδου με κατεύθυνση προς Νότο, στην την φάση Α και στην φάση Β θα ακολουθούν τη διαδρομή Πίνδου – Τρύπια – Βρυούλων – Φαναρίου – Σμύρνης – Αλ. Παπαναστασίου -Λ. Ηρακλείου

Μονοδρομήσεις/Αντιδρομήσεις

Οι απαιτούμενες αλλαγές στην κυκλοφοριακή οργάνωση του οδικού δικτύου είναι:

Μονοδρόμηση της οδού Φωκών από την οδό Σμύρνης έως τη Λ. Δεκελείας με κατεύθυνση προς τη Λ. Δεκελείας.
Λειτουργία ως διπλής κατεύθυνσης οδών κάθετων στο εργοτάξιο, οι οποίες θα λειτουργούν ως αδιέξοδες οδοί (θα υπάρξει σχετική μέριμνα για τους κατοίκους των συγκεκριμένων οδών).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ