Ο κορωνοϊός στέλνει τον Σέχου πίσω στον Παναθηναϊκό

Ο κορωνοϊός στέλνει τον Σέχου πίσω στον Παναθηναϊκό

Ο Χρήστος Σέχου έχει γυρίσει στην Ελλάδα και η κατάσταση στην Ιταλία δεν επιτρέπει οικονομικά ανοίγματα από τους συλλόγους, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν απίθανο να πληρώσει η Μπολόνια τα 1,7 εκ. ευρώ της ρήτρας.

Ο Χρήστος Σέχου έφυγε πριν από λίγους μήνες για την Ιταλία προκειμένου να ενσωματωθεί στη δεύτερη ομάδα της Μπολόνια. Με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, αλλά και με ρήτρα 1,7 εκ. ευρώ σε περίπτωση που οι Ιταλοί ήθελαν να τον αγοράσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ο 20χρονος επιθετικός δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου στην Ιταλία, μιας και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, ενώ πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Σέχου επέστρεψε από τις πρώτες μέρες στη χώρα μας και παρακολουθεί κι εκείνος με κομμένη την ανάσα όλα όσα συμβαίνουν στη γειτονική χώρα, στην οποία βρισκόταν τους τελευταίους μήνες.

Η κατάσταση στην Ιταλία είναι τραγική, το ποδόσφαιρο είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει – και αν αυτό θα γίνει για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν – και φυσικά για μεταγραφές… ούτε λόγος. Κανείς δεν έχει το μυαλό του σε αυτές, σε μια περίοδο που οι Ιταλοί μετράνε νεκρούς και κάθε μέρα είναι χειρότερη από την προηγούμενη.

Είναι δεδομένο πως ακόμα και όταν το ποδόσφαιρο επιστρέψει και ανοίξει η μεταγραφική περίοδος, δε θα υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα για… ανοίγματα. Και μοιάζει πλέον σίγουρο πως ο Χρήστος Σέχου δε θα συνεχίσει στην Μπολόνια, μιας και οι Ιταλοί δεν πρόκειται να πληρώσουν τα 1,7 εκ. ευρώ που ορίζει η ρήτρα για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Ο 20χρονος φορ θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει πως θα διαχειριστεί τον ποδοσφαιριστή. Αν θα του δώσει ευκαιρία να κερδίσει θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν (φαντάζει δύσκολο με Καρλίτος, Μακέντα, Περέα) ή αν θα πάει σε μια επιλογή δανεισμού και πάλι.

Θυμίζουμε πως ο Σέχου έχει συμβόλαιο έως το 2022, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η ακαδημία και γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός έβαλε τόσο υψηλή ρήτρα στη συμφωνία με την Μπολόνια. Ωστόσο, η περίπτωσή του θα εξαρτηθεί και από το αν θα πουληθεί ο Μακέντα ή από την επιλογή που θα κάνει ο Παναθηναϊκός στην επόμενη αγορά σέντερ φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ