Βούρος για υπογειοποίηση: «Σημαντική μέρα για την ΑΕΚ»

Βούρος για υπογειοποίηση: «Σημαντική μέρα για την ΑΕΚ»

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, μίλησε για το έργο της υπογειοποίησης που άρχισε σήμερα και ανοίγει το δρόμο για την ολοκλήρωση της «Αγια-Σοφιάς».

Έργο πνοής τόσο για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τους πολίτες της, όσο και για την ΑΕΚ θα είναι η «Αγια-Σοφιά», που μπαίνει στην τελική ευθεία της με το έργο της υπογειοποίησης που άρχισε σήμερα.

Ο δήμαρχος, Γιάννης Βούρος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 (με τα τρυπάνια να ακούγονται στο βάθος) και αναφέρθηκε στα οφέλη που θα έχει το έργο για την περιοχή και την «Ένωση».

«Είναι πολύ σημαντική μέρα για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπαίνουμε στην τελική φάση για το μεγάλο έργο του γηπέδου της ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο που θα ξεχαστεί η όλη δυσπραγία της κίνησης. Θέλω να υπογραμμίσω τις συνθήκες των διαπραγματεύσεων και των συζητήσεων που έγιναν στους τελευταίους 5-6 μήνες και θέλω να εξάρω τη στάση της Περιφέρειας, του Υπουργείου, της DIMAND, της Intrakat, αλλά και των δικών μας ανθρώπων εδώ στη δημοτική αρχή. Το αντικλείδι για όλη αυτή την ιστορία είναι να θέλει ο Δήμος», τόνισε.

Όταν κλήθηκε να αναφερθεί στην αρωγή της νέας δημοτικής αρχής στην εξέλιξη των εργασιών σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, δεν θέλησε να σταθεί σε αυτό το κομμάτι. «Ας μη γυρίζουμε στο παρελθόν. Το παρελθόν είναι οι ρίζες για το μέλλον, αλλά δεν μου αρέσει να μεμψιμοιρώ. Το θέμα είναι πως το μεγάλο αυτό έργο υλοποιείται προς όφελος και της ΑΕΚ, αλλά και της ιστορικής μνήμης και του πολιτισμού. Αλλά και προς όφελος της πόλης μας, που θα καταταγεί σε αυτές που σέβονται τον πολιτισμό».

Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου και το αν θα τελειώσει σε έναν χρόνο, είπε: «Δεν θα είμαι τόσο αισιόδοξος, γιατί ποτέ δεν ξέρεις όταν σκάβεις τι μπορείς να συναντήσεις. Ας βάλουμε ένα χρονοδιάγραμμα 16 μηνών για να είμαστε μέσα».

Τέλος, δεσμεύτηκε απέναντι στους πολίτες για το αποτέλεσμα. «Δεν θα γίνει κάτι αντιαισθητικό. Θέλω να το ξέρουν αυτό οι πολίτες. Θα δημιουργηθεί ένα πάρκο και θα αλλάξει όλη η Νέα Φιλαδέλφεια και η Χαλκηδόνα. Θα έχουμε την τύχη, την ευλογία και τα χρήματα να αλλάξουμε όλη την εικόνα της περιοχής, όχι μόνο τη βιτρίνα, αλλά και επί της ουσίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ