Παναθηναϊκός: Μπαίνουν στο… 800αρι οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός: Μπαίνουν στο… 800αρι οι «πράσινοι»

Οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκαν πως γίνεται αναστολή των συμβάσεών τους προκειμένου να πάρουν το επίδομα των 800 ευρώ από το κράτος. Δεν αφορά τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είναι γραμμένοι στην ΕΡΓΑΝΗ.

Οι ανακοινώσεις των έκτακτων οικονομικών μέτρων από πλευράς κυβέρνσης θα φέρουν έκτακτο επίδομα 800 ευρώ σε εκατομμύρια εργαζομένους και μέσα σε αυτούς συγκαταλέγονται και εργαζόμενοι σε δεκάδες Ανώνυμες Εταιρίες. Συμπεριλαμβανομένων, φυσικά, και των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Ήδη πολλοί σύλλογοι τόσο σε ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ, έχουν ενημερώσει τους εργαζομένους σε αυτούς πως δικαιούνται να λάβουν το επίδομα, αφού οι εταιρίες συγκαταλέγονται στη λίστα του ΚΑΔ και μέσα σε αυτούς είναι και ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι ενημέρωσαν μέσω mail τη Δευτέρα τους υπαλλήλους της ΠΑΕ σε ποδοσφαιρικό τμήμα και γραφεία πως εντάσσετα η εταιρία στο ΚΑΔ και ως εκ τούτου εκείνοι θα πρέπει να προχωρήσουν τις διαδικασίες για να λάβουν το ποσό των 800 ευρώ από το κράτος, όπως προβλέπεται.

Φυσικά, αυτό δε σημαίνει πως υπάρχει το οποιοδήποτε μισθολογικό πρόβλημα από πλευράς ΠΑΕ, αφού δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση (ούτε διάθεση) για… πάγωμα μισθών. Ήδη, εκτός του Παναθηναϊκού, υπάρχουν κι άλλες ΠΑΕ που έχουν εφαρμόσει το ίδιο μέτρο με τους πράσινους και έχουν ενημερώσει τους υπαλλήλους τους πως θα υπάρξει αναστολή των συμβάσεων προκειμένου να επωφεληθούν από το έκτακτο επίδομα.

Επιπλέον, θα πρέπει να τονίσουμε πως στο συγκεκριμένο… μέτρο δεν μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές καθώς δεν είναι γραμμένοι στην ΕΡΓΑΝΗ (το πληφοροριακό σύστημα του υπουργείου Εργασίας). Κάτι που σημαίνει πως δε θα λάβουν το επίδομα, αλλά θα πάρουν κανονικά τον μισθό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ