Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Super League: Έρχεται πρόταση για «ψαλίδι» 30% στα συμβόλαια

Στην τηλεδιάσκεψη που θα έχει η Super League την Πέμπτη είναι πιθανό να πέσει στο τραπέζι πρόταση για ... ψαλίδι στους παίκτες που θα φτάνει στο 30%.

Super League: Έρχεται πρόταση για «ψαλίδι» 30% στα συμβόλαια | to10.gr

Η εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού και οι εντολές της κυβέρνησης είναι που θα καθορίσουν την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη Super League. Την Πέμπτη υπάρχει κρίσιμη τηλεδιάσκεψη προκειμένου οι ομάδες να συζητήσουν για το τι μέλλει γενέσθαι, όχι μονάχα με τα αγωνιστικά και το καλεντάρι, αλλά και με τα οικονομικά δεδομένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι οικονομικές συνέπειες είναι ήδη σημαντικές και θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερες στο μέλλον για τις ΠΑΕ. Γι’ αυτό το λόγο, σύμφωνα με την SportDay, έχει πέσει δια… περιφοράς στο τραπέζι των ζυμώσεων που γίνονται τις τελευταίες μέρες η ιδέα να υπάρξει μείωση στα συμβόλαια ποδοσφαιριστών και προπονητών για το διάστημα που δεν υπάρχει δράση.

Κάτι ανάλογο έχει ήδη αποφασιστεί σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και πρόθεση της λίγκας είναι να γίνει κάτι ανάλογο, σε ποσοστό 30%, στην Super League για το διάστημα Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου που δεν θα υπάρχει δράση.

inside_1x1_intext

Η Λίγκα, πάντως, δεν σκοπεύει να περάσει το «ψαλίδι» χωρίς συζήτηση με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Θα υπάρξει επαφή με το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών, προκειμένου να υπάρξει συναίνεση και να μην έρθει ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές.