Η ΑΕΚ κινείται ξανά για Τάνκοβιτς!

Η ΑΕΚ κινείται ξανά για Τάνκοβιτς!

Oι Σουηδοί αποκαλύπτουν ότι η ΑΕΚ δεν έχει σταματήσει να πιέζει τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα!

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε περίοδο αναμονής, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες. Αλλά οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν κρύψει ότι ασχολούνται από τώρα με τους ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν ρόστερ του συλλόγου από τη σεζόν. Και για αυτόν τον λόγο έχουν βάλει κάτω τα δεδομένα, μελετούν όλες τις ενδιαφέρουσες υποθέσεις που έχουν στα χέρια τους και ετοιμάζουν κινήσεις. Με την περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς να μην έχει σταματήσει να απασχολεί τους Κιτρινόμαυρους.

Ο Ιλια Ιβιτς προσπάθησε να αποκτήσει και τον Ιανουάριο τον μεσοεπιθετικό της Χάμαρμπι, ωστόσο «έμπλεξε» με τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή και έκανε πίσω.

Ο παίκτης είχε επιλέξει να συμφωνήσει με την Τζένοα, μεταγραφή που επίσης δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Με αποτέλεσμα ο διεθνής Σουηδός να μείνει στη Χάμαρμπι. Αλλά για… λίγες παραστάσεις ακόμη. Καθώς θεωρείται βέβαιο ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει.

Το συμβόλαιο του Τάνκοβιτς με τη σουηδική ομάδα λήγει στις 3ο Ιουνίου και η ΑΕΚ φαίνεται ότι προσπαθεί να τον πείσει να της πει το «ναι». Με την εφημερίδα «Expressen» να τονίζει με βεβαιότητα πως «…η AEK συνεχίζει να θέλει τον παίκτη και μπορεί να το πετύχει το καλοκαίρι, με ελεύθερη μεταγραφή».

Σύμφωνα με την Expressen όμως το θέμα του Σουηδού εξτρέμ δεν έχει ατονήσει για την Ένωση, που κοιτάζει και πάλι την περίπτωσή του. «Η ΑΕΚ θέλει τον Τάνκοβιτς αυτό το καλοκαίρι. Ο ελληνικός σύλλογος είχε ψάξει την υπογραφή του από τον χειμώνα. Η διαφορά είναι πως τώρα η ΑΕΚ μπορεί να αποκτήσει τον Τάνκοβιτς ως ελεύθερο», συμπληρώνει το ρεπορτάζ.

 

Ο Τάνκοβιτς είναι πέντε φορές διεθνής με την Εθνική Σουηδίας και τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στη σκανδιναβική χώρα, έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας 17 γκολ και 8 ασίστ σε συνολικά 32 παιχνίδια με την ομάδα του. Αξίζει, δε, να σημειώσουμε ότι τυχόν απόκτηση του Τάνκοβιτς θα προσφέρει ποιοτικές λύσεις στην Ενωση, καθώς πέρα από εξτρέμ, που είναι η «καλή» θέση του, μπορεί να παίξει με την ίδια επιτυχία σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Ο Τάνκοβιτς έπαιξε μέχρι τον Μάρτιο με την Χάμαρμπι για το Κύπελλο Σουηδίας. Αγωνίστηκε 90λεπτά κόντρα στην Βάργκετζ στο 5-1 της ομάδας του πετυχαίνοντας ένα γκολ, στις 24 Φλεβάρη. Την 1η Μαρτίου έβγαλε επίσης 90λεπτο κόντρα στην Μπρομπαμποϊκάρνα (0-2 για τη Χάμαρμπι) και στις 8 Μάρτη στο 4-0 σκόραρε επίσης ένα γκολ στα 14 λεπτά που αγωνίστηκε.

Η Ένωση δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακραίου, μιας και ο Μάσιμο Καρέρα έχει ζητήσει ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση. Μένει να φανεί αν η περίπτωση Τάνκοβιτς βρίσκεται ακόμα στην ατζέντα του Δικεφάλου και φυσικά, αν η υπόθεση μπορεί αυτή τη φορά να προχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ