Ολυμπιακός: Αν ο Ομάρ θέλει να μείνει, θα μείνει…

Ολυμπιακός: Αν ο Ομάρ θέλει να μείνει, θα μείνει…

Στο χέρι του Νορβηγού άσου είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα. Έτσι μπορεί να γίνει…

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού από την στιγμή που ο Κώστας Φορτούνης βρέθηκε για ένα 6μηνο στα πιτς. 5,5 χρόνια με τα ερυθρόλευκα, από το καλοκαίρι του 2014 όπου ήρθε αθόρυβα από την Μπράουνσβάιγκ της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας.

Και με ένα μικρό διάστημα εκτός Ολυμπιακού, όταν πήγε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016-17 στην Χαλ με την μορφή δανεισμού.

Από τους ποδοσφαιριστές που τίμησαν και συνεχίζουν να τιμούν την φανέλα του Ολυμπιακού. Από τους ποδοσφαιριστές που κέρδισαν τόσα πολλά από τον Ολυμπιακό.

Ο Ομάρ αναδείχθηκε μέσα από τον Ολυμπιακό, έπαιξε σε κορυφαίο επίπεδο στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το Γιουρόπα Λιγκ, κέρδισε (και συνεχίζει να κερδίζει) τίτλους και διακρίσεις με τα ερυθρόλευκα.

Δέθηκε με την ομάδα φτάνοντας στο σημείο να φοράει το περιβραχιόνιο της. Ανταμείφθηκε με νέο συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό που στάθηκε δίπλα του όταν τραυματίστηκε σοβαρά το καλοκαίρι του 2016.

Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την δυναμική και την κλάση του Ομάρ, από τα καλύτερα δεξιά μπακ που έχουν φορέσει την ερυθρόλευκη στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Από τους παίκτες που ξεχωρίζουν και φέτος στον Ολυμπιακό.

Το ζητούμενο πλέον για τον Ομάρ είναι αν θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα και μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, όποτε αυτή ολοκληρωθεί.

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και ήδη έχουν εμφανιστεί ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ελεύθερος άλλωστε ο Ομάρ είναι λογικό να προσελκύει το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων, όπως η Λέστερ που γράφτηκε πρόσφατα στα ΜΜΕ της Αγγλίας.

Είναι αλήθεια πως η Πρέμιερ Λιγκ είναι το απωθημένο του 28χρονου άσου που δεν τα κατάφερε στους πιτσιρικάδες της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και στην Χαλ παίζοντας δανεικός πριν λίγα χρόνια.

Από την άλλη όμως είναι αλήθεια πως και ο ίδιος έχει συνηθίσει την ζωή στην Ελλάδα, του αρέσει ο ρόλος του στον Ολυμπιακό και όντως έχει ως βασική του προτεραιότητα την παραμονή του στον Ολυμπιακό.

Και αυτό είναι το σημείο «κλειδί». Ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει. Δεν μπορεί όμως να ξεφύγει από την πολιτική που ακολουθεί ως κλαμπ, για όλους. Ο Ομάρ φέρεται να έχει ζητήσει συμβόλαιο που θαρρώ πως δεν θα το βρει ούτε στο εξωτερικό.

Αν ο Ομάρ θέλει πραγματικά να μείνει στον Ολυμπιακό πιστεύω πως στο τέλος θα μείνει. Από αυτόν εξαρτάται. Αν οι οικονομικές απαιτήσεις του δεν είναι υπερβολικές μπορεί να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ