«Θα ήταν πισωγύρισμα για τον Σα εάν πάει στην Ατλέτικο»

«Θα ήταν πισωγύρισμα για τον Σα εάν πάει στην Ατλέτικο»

Ο πρώην προπονητής του Ζοσέ Σα στην Πόρτο, Ντανιέλ Κορέια, τόνισε ότι ο συμπατριώτης του πρέπει να πάει σε ομάδα που θα παίζει βασικός και επισήμανε ότι ο 27χρονος πορτιέρο έχει τα χαρακτηριστικά για να κάνει καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το όνομα του Ζοσέ Σα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στα ισπανικά και βρετανικά ρεπορτάζ, με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να μπλέκουν τον Πορτογάλο πορτιέρο με τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπέτις, Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας.

Τις τελευταίες ημέρες οι Ισπανοί γράφουν συνεχώς για το ενδιαφέρον των Ροχιμπλάνκος για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Οπως τονίζουν χαρακτηριστικά, ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει τον Σα για δεύτερο πορτιέρο πίσω από τον Γιαν Ομπλακ.

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι «καυτό» για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, με τον πρώην προπονητή του στην Πόρτο, Ντανιέλ Κορέια, ωστόσο, να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και να τονίζει ότι θα ήταν καταστροφικό για τον 27χρονο πορτιέρο να πάει στην Ατλέτικο. Οπως τονίζει χαρακτηριστικά, δεν θα ήταν καλό για την καριέρα του Σα να μετακομίσει στην Μαδρίτη για να είναι αναπληρωματικός του Ομπλακ, ενώ επισήμανε ότι το καλύτερο πρωτάθλημα για τα χαρακτηριστικά του Πορτογάλου είναι η Πρέμιερ Λιγκ.

«Αυτό που θα είχε πραγματικά νόημα για την καριέρα του Ζοσέ Σα θα ήταν να πάει σε μια ομάδα που θα είχε χρόνο συμμετοχής. Εφυγε από την Πόρτο για να παίζει περισσότερο. Εάν πήγαινε σε μια ομάδα όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης για να είναι αναπληρωματικός, σίγουρα δεν θα ήταν ένα πισωγύρισμα για την καριέρα του, αλλά πιστεύω ότι δεν θα ήταν και η καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Μιλώντας με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, το καλύτερο για τον Σα θα ήταν να μείνει σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται ως βασικός», είπε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε ότι το πρωτάθλημα που ταιριάζει περισσότερο στον Πορτογάλο γκολκίπερ είναι η Πρέμιερ Λιγκ: «Εχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Στις θέσεις που παίρνει, στις εναέριες μονομαχίες. Είναι πολύ καλός. Τα χαρακτηριστικά του θα ταίριαζαν στην Πρέμιερ Λιγκ», κατέληξε.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του Ζοσέ Σα με τους Ερυθρόλευκους λήγει το καλοκαίρι του 2023, ενώ τα δύο χρόνια που βρίσκεται στο μεγάλο λιμάνι έχει παίξει σε 72 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ