«H Ατλέτικο Μαδρίτης θα είναι πισωγύρισμα για τον Σα»

«H Ατλέτικο Μαδρίτης θα είναι πισωγύρισμα για τον Σα»

Ο Ντάνιελ Κορέιρα, πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Ζοσέ Σα στην Πόρτο μίλησε για το ενδιαφέρον της Ατλέτικο για τον 27χρονο γκολκίπερ, τονίζοντας πως θα είναι πισωγύρισμα στην καριέρα του.

Ο Ζοσέ Σα είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ έχει πραγματοποιήσει μια σπουδαία χρονιά, συνδράμοντας τα μέγιστα στην πορεία των ερυθρόλευκων σε Ελλάδα και σε Ευρώπη.

Ο «φύλακας-άγγελος» της εστίας του Ολυμπιακού εμπλέκεται σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια τις τελευταίες εβδομάδες, με το ενδιαφέρον για εκείνον να είναι έντονο τόσο από τη La Liga αλλά και από την Premier League. Ομάδες όπως η Μπέτις, η Γουέστ Χαμ, η Κρίσταλ Πάλας αλλά και η Πόρτο ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, ενώ πρόσφατα στο «κόλπο» μπήκε και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ζοσέ Σα είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, όμως οι «σειρήνες» είναι έντονες από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, με την Ατλέτικο να αποτελεί αναμφίβολα μια τεράστια ομάδα.

Για την επιλογή των ροχιμπλάνκος μίλησε και ο Ντάνιελ Κορέιρα, πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Σα στην Πόρτο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η ισπανική ομάδα θα ήταν πισωγύρισμα στην καριέρα του, καθώς θα είναι στη σκιά του Γιαν Όμπλακ, ο οποίος αποτελεί τον βασικό και αναντικατάστατο τερματοφύλακα της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε. Όπως ανέφερε ο Κορέιρα, ο Σα πρέπει να αγωνίζεται βασικός και στον Ολυμπιακό του δίνεται αυτή η ευκαιρία, συνιστώντας του να παραμείνει στο λιμάνι και να περιμένει την κατάλληλη πρόταση που αργά ή γρήγορα θα έρθει από την Premier League. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως το αγγλικό πρωτάθλημα ταιριάζει και περισσότερο στα χαρακτηριστικά του σαν γκολκίπερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κορέιρα στη Record:

«Ο Σα θα έφευγε από την ομάδα του μόνο για ένα πρότζεκτ που θα ήταν βασικός. Δεν έχει κανένα νόημα να πάει κάπου που δεν θα παίζει. Από την Πόρτο για αυτό ακριβώς έφυγε. Δεν έβλεπε κανένα νόημα στο να συνεχίσει εκεί. Το να πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης για αναπληρωματικός θα είναι ένα βήμα πίσω από τον Ολυμπιακό που είναι. Στον Ολυμπιακό μπορεί και συνεχίζει ως βασικός. Επίσης έχει βελτιωθεί πολύ και έχει γίνει ένας σχεδόν πλήρης γκολκίπερ. Ένας τερματοφύλακας με χαρακτηριστικά που μπορούν να τον οδηγήσουν και στην Πρέμιερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ