Derniere Heure: «Ο Μιραλάς ζήτησε μεταγραφή και για να πάει στο Μουντιάλ»

Derniere Heure: «Ο Μιραλάς ζήτησε μεταγραφή και για να πάει στο Μουντιάλ»

Οι Βέλγοι κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στις εξελίξεις με τον Κέβιν Μιραλάς, αναφέροντας πως ο διεθνής φορ σκέφτεται το Μουντιάλ και θέλει να πάει σε ομάδα που θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στο κόλπο σε ότι αφορά το θέμα του Κέβιν Μιραλάς και δεν είναι τυχαίο πως και οι Άγγλοι θεωρούν πως όλα είναι ανοιχτά σε ότι αφορά την επόμενη ομάδα του Βέλγου επιθετικού.

Ο 30χρονος επιθετικός θα αποχωρήσει από τα «ζαχαρωτά» καθώς δεν υπολογίζεται από τον Σαμ Άλαρνταϊς και το θέμα απασχολεί και τα βελγικά μέσα ενημέρωσης. Κανείς δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνά ότι ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού είναι μέλος της Εθνικής Βελγίου που θα παίξει το καλοκαίρι στο Μουντιάλ. Κι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα για τον πρώην επιθετικό των ερυθρόλευκων, καθώς για να πάει στην τελική φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου, πρέπει να είναι σε ομάδα που θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να σημειωθεί είναι τα ερωτήματα που έθεσε ο τεχνικός της Έβερτον για τον διεθνή άσο της ομάδας του. Και σ’ αυτά τα ερωτήματα στέκονται και οι Βέλγοι, χωρίς όμως ν’ αναφέρουν ποιος σύλλογος έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του. Εστιάζουν όμως σε μια παγιωμένη κατάσταση που δεν μπορεί να συνεχιστεί, καθώς είναι επιζήμια για την καριέρα του παίκτη. Κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ο 30χρονος στράικερ και γι’ αυτό το λόγο θέλει να βρεθεί άμεσα μια λύση.

«Ο Μιραλάς δεν παίζει στην Έβερτον και η αποχώρηση του από την ομάδα είναι μια επιλογή, είναι μια λύση για τον Βέλγο επιθετικό. Ήταν εμφανές, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η εποχή Κούμαν στην Έβερτον πως ο Μιραλάς δεν θα είχε τις ευκαιρίες του παρελθόντος» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντερνέ Ερ μια από τις κορυφαίες βελγικές εφημερίδες. Στη συνέχεια μάλιστα του ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στα όσα είπε ο Άλαρνταϊς για τον διεθνή επιθετικό της ομάδας του.

«Το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μιραλάς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Θέλει να φύγει ο Κέβιν; Έχει κάποια προτίμηση για κάποιο καλό σύλλογο; Είναι καλή η πρόταση για την Έβερτον; Από την πλευρά του Μιραλάς είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθούν να βρουν μια λύση για το θέμα, να βρουν απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα.

Ο Μιραλάς είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Έβερτον μέχρι το 2020 και οι αποδοχές του είναι πολύ καλές. Τώρα βρίσκεται πλέον πιο κοντά προς την ολοκλήρωση της καριέρας του και τα χρήματα παίζουν σημαντικό ρόλο. Αυτό σημαίνει πως θα είναι σημαντικό να βρει ο ίδιος ένα καλό συμβόλαιο και παράλληλα να γίνει μια καλή πρόταση στην Έβερτον.

Θα πρέπει επίσης να σταθεί κάποιος και στο Μουντιάλ του καλοκαιριού. Ο Μιραλάς θέλει να είναι ένας από τους 23 της εθνικής ομάδας που θα πάνε στη Ρωσία. Θέλει να είναι στο Μουντιάλ αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να παίζει.

Αν ο Μιραλάς βρει μια ομάδα στην οποία θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, θ’ αυξήσει και τις πιθανότητες να είναι στην αποστολή του Βελγίου στο Μουντιάλ. Γιατί δεν χωρά αμφιβολία πως ο Μιραλάς έχει ακόμα όνομα που μετράει». Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως ο διεθνής στράικερ έχει έναν επιπλέον λόγο για να επιθυμεί την αποχώρηση από την Έβερτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ