Σα: «Αναγνωρίζουν τη δουλειά μου, θα δούμε τι θα συμβεί…»

Σα: «Αναγνωρίζουν τη δουλειά μου, θα δούμε τι θα συμβεί…»

Ο Πορτογάλος πορτιέρο του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικόγια το ενδιαφέρον ισπανικών και βρετανικών ομάδων για τον Ζοσέ Σα.

Ο Πορτογάλος κίπερ του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπέτις, Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας, ενώ αρκετές ακόμα ομάδες παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του. Ο Ιβηρας πορτιέρο των Πειραιωτών μίλησε στους συμπατριώτες του και πήρε θέση για τα εν λόγω δημοσιεύματα. Οπως τόνισε χαρακτηριστικά, είναι χαρούμενος που ακούγεται το όνομά του, καθώς είναι ένα σημάδι ότι αναγνωρίζεται η δουλειά του.

«Έχω δει τι λέγεται… Είναι καλό να μιλάνε για εσένα. Είναι ένα σημάδι, ότι αναγνωρίζουν τη δουλειά μου και είμαι χαρούμενος! Θα δούμε τι θα συμβεί. Τα πράγματα έχουν πάει καλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αυτό, είναι λογικό, να προσελκύει ομάδες… Είμαι χαρούμενος για αυτό.

Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δουλεύω, για να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει και αυτό, σημαίνει να μη δέχεται γκολ. Για εμένα, το να είσαι καλός, σημαίνει ότι η άμυνα είναι καλή, η μεσαία γραμμή το ίδιο. Και η επίθεση να είναι η πρώτη που αμύνεται! Η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά εξαιτίας μου, αλλά λόγω της συνολικής δουλειάς…».

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού: «Είναι δύσκολα, πρέπει να προσέχουμε. Είμαι εδώ με την κόρη μου. Δεν πρέπει να βγαίνουμε έξω και όταν το κάνουμε πρέπει να προσέχουμε. Προσπαθούμε να ρυθμίσουμε τη ζωή μας, έστω και αν δεν είναι κανονική. Εδώ, εκτός από τη γυναίκα μου, είναι και ο πεθερός μου και η κουνιάδα μου. Θέλαμε να πάμε στην Πορτογαλία για την καραντίνα, αλλά δεν μας άφησαν. Ήταν να ληφθούν κάποιες αποφάσεις, αλλά πήγαινε από βδομάδα σε βδομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ