Τσιρίλο: «Μου αρέσει η περιπέτεια μου στην Ελλάδα»

Τσιρίλο: «Μου αρέσει η περιπέτεια μου στην Ελλάδα»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε για τη νέα καριέρα που έχει αρχίσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεγάλη συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα EuropaCalcio.it παραχώρησε ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αμυντικός μίλησε για την πρόοδο της Ίντερ και την ανταγωνιστικότητα στη Serie A, ωστόσο ρωτήθηκε και για τα επαγγελματικά του. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εξήγησε ότι διατηρεί μανατζερικό γραφείο στην Αθήνα και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία του:

«Είμαι μάνατζερ στο ελληνικό ποδόσφαιρο για 2,5 χρόνια. Ζω στην Ελλάδα και κατά 99% εκπροσωπώ Έλληνες παίκτες. Πηγαίνω σε όλα τα γήπεδα και βλέπω παιχνίδια, προσπαθώ να εντοπίσω ταλαντούχους νεαρούς στις μικρές κατηγορίες. Δεν ήθελα να παρατήσω το ποδόσφαιρο. Άρχισα αυτή την προσωπική περιπέτεια, την απολαμβάνω και με ικανοποιεί.

Στην Ιταλία έχω τον Σούνας στη Ρεγγίνα, τον Ρότα στη Μονόπολι και συνεργάζομαι με έναν ταλαντούχο νεαρό, ο οποίος θα κερδίσει τη Serie D με τη Μάντουα. Επίσης, εκπροσωπώ δύο Έλληνες οι οποίοι αγωνίζονται στην τουρκική Αλάνιασπορ και πολλούς παίκτες στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ.

Έχω ανοίξει ένα γραφείο στην Ελλάδα, λέγεται BC Unique Football Managment. To BC προέρχεται από τα αρχικά του ονόματος μου (σ.σ. Bruno Cirillo). Στην Ελλάδα έπαιξα έξι χρόνια, τρία στην ΑΕΚ και τρία στον ΠΑΟΚ. Θα σας πω την αλήθεια, οφείλω να συνομιλώ και με τις δύο ομάδες. Με την ΑΕΚ είχα την τύχη να παίξω στο Champions League και με τον ΠΑΟΚ στο Europa League. Οι εμπειρίες του ήταν πολύ σημαντικές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ