Η Superleague συνεδριάζει για να τελειώσει τη σεζόν

Η Superleague συνεδριάζει για να τελειώσει τη σεζόν

Η γραμμή της UEFA είναι ξεκάθαρη και δίνει τον αναγκαίο χρόνο για να ολοκληρωθούν οι συλλογικές διοργανώσεις. Ο Συνεταιρισμός παίρνει τη σκυτάλη και θα συζητήσει για τα Play Off και τα Play Out.

Μετά την τηλεδιάσκεψη των Ενώσεων που απαρτίζουν την UEFA, την Πέμπτη (2/4) στις 16:00 θα συνεδριάσει με τον ίδιο τρόπο το Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague. O Συνεταιρισμός θα συζητήσει λύσεις για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αφού η γραμμή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ήταν σαφής: να τελειώσει η σεζόν με κάθε μέσο.

Επί τάπητος, θα τεθούν ημερομηνίες για τα Play Off (10 αγωνιστικές) και τα Play Out (7 αγωνιστικές) και ο χρόνος που θα χρειαστεί για τη διεξαγωγή τους. Το σίγουρο είναι ότι από τη στιγμή που το πρόγραμμα έχει «καθαριστεί» από τις διεθνείς υποχρεώσεις και η FIFA επιτρέπει να «τεντωθεί» η περίοδος μέχρι τον Αύγουστο, υπάρχει το αναγκαίο περιθώριο για την επανέναρξη της Superleague.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα πρωταρχικό πλάνο προβλέπει οι ομάδες να αρχίσουν προπονήσεις στις αρχές Μαΐου, να κάνουν μία μίνι-προετοιμασία τριών εβδομάδων και να παίξουν στα τέλη του μήνα. Με αυτό τον τρόπο και χωρίς να συμπυκνωθούν πολύ τα παιχνίδια, τα Play Off θα τελειώσουν στις αρχές Ιουλίου.

Πάντως, είναι γεγονός ότι ο Συνεταιρισμός έχει καθυστερήσει στην επεξεργασία λύσεων για την ολοκλήρωση της σεζόν. Η La Liga απέστειλε μέχρι και οδηγό στις ισπανικές ομάδες, παρότι τίποτα δεν έχει «κλειδώσει», όταν η ελληνική Λίγκα δεν έχει θέσει καν θεματολογία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ