Με Αλαφούζο η τηλεδιάσκεψη της Superleague

Με Αλαφούζο η τηλεδιάσκεψη της Superleague

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη της Superleague που πραγματοποιείται αυτή την ώρα.

Έκπληξη πρώτου μεγέθους στην τηλεδιάσκεψη της Superleague, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος λαμβάνει μέρος σε αυτή. Πιθανότατα με δικές του προτάσεις.

Ο Παναθηναϊκός, μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, θα έχει διπλή εκπροσωπηση, αφού πάντα τους πράσινους εκπροσωπεί ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, όπως θα κάνει και σήμερα.

Η παρουσία Αλαφούζου, φυσικά, αποτελεί είδηση, μιας και ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού απείχε εδώ και… χρόνια από τα συμβούλια της Λίγκας και από τις αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ίσως η σημερινή του παρουσία στην τηλεδιάσκεψη να συνοδευτεί από προσωπικές προτάσεις.

Για λογαριασμό του Βόλου, στην τηλεδιάσκεψη συμμετέχουν δύο άτομα. Ο Αχιλλέας Μπέος και ο Π. Λούτσος, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος ακούει τι του λέει ο Μπέος και τα… μεταφέρει στους υπόλοιπους!

Στην τηλεδιάσκεψη παίρνουν μέρος ακόμη οι: Αλ. Κουγιας (ΑΕΛ), Θ. Καρυπίδης του Α. (Αρης), Δ. Μποροβήλος (Αστερας), Κ. Κοξενογλου (Ατρομητος), Π. Λουτσος – Αχ. Μπέος (Βολος), Αρ. Πιαλόγλου (Ξανθη), Τ. Αγραφιώτης (Ολυμπιακος), Ηλ. Πουρσανιδης (ΟΦΗ), Λ. Μπουτσικάρης (ΠΑΟ), Φ.Κωστούλας (Παναιτωλικός), Χρ. Δάρας (Πανιωνιος), Μ. Γκαγκατσης (ΠΑΟΚ), Θ. Τσικνής (Λαμία), Στ. Αντωνιου (ΕΠΟ), Μ. Λυσάνδρου (ΑΕΚ, Σούπερ Λιγκα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ