ΠΑΟΚ: «Ναι στη διακοπή, αλλά με προϋποθέσεις»

ΠΑΟΚ: «Ναι στη διακοπή, αλλά με προϋποθέσεις»

Θετικός ήταν ο ΠΑΟΚ στην πρόταση για διακοπή στο πρωτάθλημα, αλλά με προϋποθέσεις. Οι Ασπρόμαυροι ζητούν να εξαντληθούν οι πιθανότητες να διεξαχθεί το πρωτάθλημα, να τελεσιδικήσει η υπόθεση στην Εφέσεων, αλλά και να συμφωνηθούν οι μεγάλες εκκρεμότητες σε οικονομικό επίπεδο.

Ο ΠΑΟΚ στην τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του πρωταθλήματος δεν πήγε απροετοίμαστος Είχε ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις τις οποίες φρόντισαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ να τις περάσουν προς το φίλαθλο κοινό νωρίτερα. Ο Δικέφαλος στην πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου για διακοπή στο πρωτάθλημα δεν ήταν αρνητικός όμως κατέθεσε τις δικές του απόψεις.

Στον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως εφόσον δεν υπάρξουν οι προϋποθέσεις να ολοκληρωθεί έγκαιρα το πρωτάθλημα, και ελλοχεύει ο κίνδυνος να καταστραφεί και η επόμενη χρονιά, μετά τη νέα προσωρινή αναβολή είναι θετικός στην οριστική διακοπή του πρωταθλήματος με δυο προϋποθέσεις.

Η πρώτη έχει να κάνει με τελεσίδικη απόφαση άμεσα για να μην σέρνεται η υπόθεση όλο το καλοκαίρι. Η δεύτερη να γίνει ένα working group που θα συζητήσει με την Πολιτεία και τους φορείς τις επιπτώσεις και τα αποτελέσματα μιας διακοπής και να γίνει συντονισμένη προσπάθεια για δέσμη μέτρων.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε ότι «είναι μια ευκαιρία επανεκκίνησης για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο». Στη δευτερολογία του τόνισε ότι δεν είναι ώρα να συζητήσουμε τα αποτελέσματα που θα παράξει μια ενδεχόμενη διακοπή όσον αγορά τη βαθμολογία, πριν την αποφασίσουμε. Είναι δεδομένο ότι οι μεγάλες ομάδες θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος και θα το κάνουν και πρέπει να εξαντλήσουμε τα περιθώρια να βγάλουμε ομόφωνες αποφάσεις. Κάθε πράγμα στην ώρα του όμως».

Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υπέρ της αναδιάρθρωσης με ταυτόχρονη κατάργηση playoff- playout.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ