Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η σοβαρή απορία της ημέρας είναι μία: Ο Σαββίδης έπαθε... Λουτσέσκου ή ο Λουτσέσκου είχε πάθει... Σαββίδη;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλυτη ταύτιση της ΑΕΚ με την απόφαση της Λίγκας

Η θέση της Ένωσης για τη σημερινή τηλεδιάσκεψη.

Απόλυτη ταύτιση της ΑΕΚ με την απόφαση της Λίγκας | to10.gr

Η απόφαση της Λίγκας για παράταση της αναστολής του πρωταθλήματος βρίσκει απόλυτα σύμφωνη την ΑΕΚ, με την Ένωση να ταυτίζεται με την συγκεκριμένη γραμμή. Δηλαδή, με αναστολή μέχρι τις 24 Απριλίου που είναι δεδομένη με βάση τη γενική κατάσταση από την πανδημία και τη λειτουργία του working group προκειμένου να υπάρξει διεξοδική εξέταση όλων των εκκρεμοτήτων που έχουν δημιουργηθεί από τη διακοπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό δηλαδή που στην ουσία αποφασίστηκε απ όλες τις ομάδες με πρωτοβουλία του Μηνά Λυσάνδρου που είναι ο πρόεδρος της Λίγκας.

Αυτό που σχολίαζαν από την ΑΕΚ μετά τη σημερινή απόφαση ήταν χαρακτηριστικά το εξής: «Αναστολή μέχρι τις 24 και από εκεί και πέρα ενιαία θέση όλων των ομάδων με διεξοδική εξέταση όλων των δεδομένων όπως αυτά θα εξεταστούν αλλά και θα προκύπτουν σε σχέση και με τη γενικότερη κατάσταση της πανδημίας».

Να σημειωθεί τέλος πως η ΑΕΚ ήταν αντίθετη στην πρόταση του Παναθηναϊκού για διακοπή του πρωταθλήματος. Μια πρόταση που είχε κάποιους υποστηρικτές όμως προς το παρόν μπήκε στο συρτάρι.