Διακοπή με επικύρωση εννοεί ο Αλαφούζος, συμφώνησαν όλοι μαζί του

Διακοπή με επικύρωση εννοεί ο Αλαφούζος, συμφώνησαν όλοι μαζί του

Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε απ' όλους να αρχίσουν να προετοιμάζονται για οριστική διακοπή, ανέλυσε τα δεδομένα, έφερε το παράδειγμα του Βελγίου, που βάζουν τέλος με επικύρωση βαθμολογίας και μαζί του συμφώνησαν σχεδόν όλες οι ομάδες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε σε συζήτηση μελών της Superleague για πρώτη φορά έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια. Και συγκεκριμένα, από τις 2 Μαρτίου 2015, όταν είχε βρεθεί για τελευταία φορά σε συνεδρίαση της Λίγκας. Σήμερα έκανε την… έκπληξη, όταν έγινε γνωστό πως θα λάβει μέρος στην τηλεδιάσκεψη που θα είχαν τα μέλη του συνεταιρισμού. Και είχε λόγο να το κάνει. Πήγε με συγκεκριμένη πρόταση.

Μια πρόταση που δεν ήταν όπως αρχικά παρουσιάστηκε. Ο Αλαφούζος δεν είπε «διακοπή εδώ και τώρα». Εξήγησε πως από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι δε θα μπορέσουν οι ομάδες να μπουν στο γήπεδο για να προπονηθούν ούτε τον Μάιο, τότε να αρχίσουν όλοι να προετοιμάζονται για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Διότι στη συνέχεια δε θα βγαίνουν οι ημερομηνίες για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με όλους τους αγώνες. Κάτι στο οποίο δε διαφώνησε καμιά ομάδα. Και είναι σημαντικό να το τονίσουμε, κυρίως για την επικύρωση της βαθμολογίας.

Διότι ο Αλαφούζος, μιλώντας για οριστική διακοπή και αναφέροντας το παράδειγμα του Βελγίου, εννοεί την επικύρωση της βαθμολογίας. Με πρωταθλητή, δευτεραθλητή, με ομάδες που θα κερδίσουν ευρωπαϊκά εισιτήρια, με υποβιβασμούς, μπαράζ κτλ. Πρόταση, φυσικά, που υπαρασπίζεται και τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού, αφού οι πράσινοι θα εκτίσουν την τρίτη και τελευταία χρονιά της ποινής τους για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, έχοντας εξασφαλίσει την τέταρτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Αλαφούζος, μάλιστα, ζήτησε συμφώνησε απόλυτα με τον Χρήστο Δάρρα, ο οποίος τόνισε κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης πως ακόμα και αν αποφασίσουν να μπουν στα γήπεδα και γίνουν τεστ σε όλους και βγουν αρνητικά τα αποτελέσματα για τον κορωνοϊό, τι θα γίνει σε περίπτωση που μετά από 9-10 μέρες κολλήσει κάποιος; Θα υπάρξει νέα διακοπή και νέα αναμονή; Και σε αυτό το σημείο παρενέβη ο Αλαφούζος για να συμφωνήσει, όπως συμφώνησαν και όλες οι ομάδες.

Επί της ουσίας, με την άποψη του Αλαφούζου συμφώνησαν όλες οι ομάδες. Πως θα πρέπει να υπάρξει νέα αναστολή (ανακοινώθηκε έως τις 24 Απριλίου), πως θα πρέπει να δουλέψει το working group και πως θα πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται για οριστική διακοπή. Με επικύρωση της βαθμολογίας, κάτι στο οποίο συμφωνούν όλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ