Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καρυπίδης: «Να επιδείξουμε γρήγορα αντανακλαστικά και να αποφασίσουμε με ρεαλισμό»

Θέση υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού πήρε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Άρης.

Καρυπίδης: «Να επιδείξουμε γρήγορα αντανακλαστικά και να αποφασίσουμε με ρεαλισμό» | to10.gr

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (02/04) τηλεδιάσκεψης της Super League για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με το πρωτάθλημα εν μέσω της πανδημίας κορωνοϊού, ο Θόδωρος Καρυπίδης τοποθετήθηκε για το επίμαχο ζήτημα μέσω δήλωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης τόνισε πως οι στιγμές απαιτούν ρεαλισμό και ξεκαθάρισε πως είναι υπέρ της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης των κίτρινων:

«Η πανδημία του κορωνοϊού πλήττει παγκοσμίως το ποδόσφαιρο με τις συνέπειες να είναι οδυνηρές. Είναι ήδη ορατές ακόμη και στα πιο προηγμένα πρωταθλήματα, στα πιο μεγάλα κλαμπ της πλανήτη.

Θεωρώ, δε, ότι οι συνέπειες δεν έχουν φανερωθεί ακόμη στην πραγματική τους διάσταση. Θα τις δούμε μπροστά μας το επόμενο διάστημα και δεν θα είναι ευχάριστες.

Χρειάζεται επανεκτίμηση των καταστάσεων και γρήγορη προσαρμογή στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την βιωσιμότητα της επόμενης μέρας. Όλοι θα χρειαστεί να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Και τα σωματεία και οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι εμπλέκονται με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και με τις προοπτικές που διαγράφονται, η συνέχισή του δεν εξασφαλίζει καλύτερες προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα. Πρέπει όλοι να επιδείξουμε γρήγορα αντανακλαστικά και να αποφασίσουμε με ρεαλισμό».