Ζίβκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον… νέο Νέστα και λέγεται Μιχαηλίδης»

Ζίβκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον… νέο Νέστα και λέγεται Μιχαηλίδης»

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς σε μια διαδικτυακή ανάκριση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον νεαρό αμυντικό Γιάννη Μιχαηλίδη, ενώ υποστήριξε πως η καρδιά του είναι «ασπρόμαυρη».

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς ανακρίθηκε από φιλάθλους του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν δίνοντας ενδιαφέρουσες απαντήσεις Αρχικά μίλησε για τους οπαδούς των δύο ομάδων λέγοντας τα εξής: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου! Για μένα είναι σαν αδέρφια μεγάλωσα με το ασπρόμαυρο χρώμα από μικρός!»

Για το αν θα πήγαινε ποτέ στη Θύρα 4, τόνισε πως «Είναι κάτι που θα πραγματοποιήσω μόλις τελειώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα για να τραγουδήσω μαζί τους το αγαπημένο τους σύνθημα: «ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα».

Όσο για το δίλημμα ΠΑΟΚ ή Παρτιζάν; «Πρέπει να διαλέξω; Είναι το ίδιο για μένα…».

Για το πώς διαχειρίζεται την πίεση πριν από τα παιχνίδια, σημείωσε: «Δεν νιώθω πίεση πριν από τα παιχνίδια. Βγαίνω έξω και κάνω τη δουλειά μου. Σαφώς υπάρχει αδρεναλίνη αλλά σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω…».

Ο Σέρβος τερματοφύλακας απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση στο δίλημμα Λουτσέσκου ή Αμπέλ: «Και οι δύο είναι πολύ καλοί προπονητές!»

Για το αν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπαικό είπε: «Όχι βέβαια! Ποτέ δεν θα έπαιζα σε αυτή την ομάδα! Όσοι με γνωρίζουν, το ξέρουν καλά».

Το καλύτερο το κράτησε για το νεαρό Μιχαηλίδη, ο οποίος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως είναι ο πιο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στον Δικέφαλο: «Ξεκάθαρα ο Μιχαηλίδης! Είναι ο νέος Νέστα!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ